Привържениците на Спартак (Варна) излязоха с позиция относно мнението на

...
Привържениците на Спартак (Варна) излязоха с позиция относно мнението на
Коментари Харесай

Феновете на Спартак излязоха с позиция спрямо ръководството

Привържениците на Спартак (Варна) излязоха с позиция по отношение на мнението на управлението за треньорския щаб. Босовете на клуба защитниха играчите и наставника Кириакос Георгиу преди няколко дни.

" Искаме да изразим разочарованието си от позицията изказана по-рано от ръководителя на Спартак Варна. За следващ път се слага мощна разграничителна линия сред почитатели и управление. Иначе насочваме възторженостти, че господин Миланов най-сетне се реши да запознае синьо-бялата общност отностно това, което той и екипът му са свършили от Март месец до този миг. Това ни подухва на мисълта, че най-малко в някакъв аспект, към този момент се прави разлика сред ръководството на заведение и това на футболен клуб с социална значителност, какъвто е обичаният ни Спартак Варна.

Все отново сме сюрпризирани от обидните квалификации, които господин Миланов употребява, както и че се постанова да споделяме посредством позиции в медиите, а не очи в очи, което намираме за по-достойно. За страдание, това е следващ удар върху имиджа на клуба, който така и така постоянно пропада в последните месеци, със специфичното подпомагане на старши треньора на мъжкия тим и неконтролируемите му дейности.

Желаем да напомним на господин Миланов, че той не е мажоритарен притежател, а на него му е гласувано доверие от Общото заседание – висш орган на клуба, който е формиран от същите „ шепа хора с заболели упоритости “ и други последователи на клуба. Това са хората, които в последните десетилетия са посветили живота си на Спартак Варна. Не единствено подкрепяйки тима на трибуните, само че и борейки се за неговото избавяне, освен това сполучливо.

Оставаме безапелационни в позицията си по отношение на „ треньора “ Кириакос Георгиу. И никой не може да ни отнеме правото да показваме свободно мнението си, изключително когато става дума за човек, който за малко време съумя да нанесе няколко удара върху имиджа на обичания ни клуб. Ще посъветваме господин Миланов да си напомни, че ръководството на фуболен клуб се отличава от това на частна компания. Това е доста повече от бизнес, тъй като става въпрос за социална организация със 100 годишна история и висок публичен интерес. Понякога в името на положителното на клуба и неговото сполучливо развиване, е хубаво да се вслушвате в гласа на трибуните. Понякога, несъмнено, не постоянно.

Всяко наше деяние е подбудено само и единствено от любовта ни към Спартак и желанието ни тимът да се върне там, където заслужава. Със същите тези " заболели упоритости " на по този начин наречената " шепа почитатели " стартира и подсигури места в УС на Спартак Варна на господин Миланов и екипът му. А в този момент, обществено разгласяваме разграничение и разграничаване от тях. НО! Зорко ще следим работата и постоянно ще даваме публичност на всеки проблем засягащ половин футболна Варна. И за край да напомним:

СПАРТАК ВАРНА - ТОВА съдебномедицинска експертиза НИЕ!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР