Привържениците на сигурните прогнози в света на футбола често прибягват

...
Привържениците на сигурните прогнози в света на футбола често прибягват
Коментари Харесай

Стратегия за футболни прогнози: Как да превърнем равенствата в печеливш залог

Привържениците на сигурните прогнози в света на футбола постоянно прибягват до мачове, в които залагат на изявения отбор-фаворит. Тези тимове обаче, както всички останали, няма по какъв начин да записват само победи и постоянно се случва да позволяват неточности. Именно това е и повода редица фенове на тези залози да губят, защото нееднократно мачовете приключват при еднакъв резултат. Защо тогава да не залагаме на " хиксове " ?
Равенствата са
залог, който се планува мъчно, а и е по-рискован. Поради тази причина се нуждаем от система за залагане . Например: 4 от 8, в които сортираме деликатно дуелите. Както се досещате, за сходна система се нуждаем и от по-висок залог, с цел да увеличим облагата си. Следващият образец е от английски уебсайт за тактики за залагания, който ни показва образно облагите от сходна система, въпреки и в паунди.

С общ
залог от 35 паунда и система 4 от 8 на междинен коефициент от 3.20 (в множеството случаи коефициентът е по-висок):
- при четири познати мача - възвръщение на залога (с дребна печалба);
- при пет познати мача - 230 паунда;
- при шест познати мача - 750 паунда;
- при седем познати мача - 1 800 паунда;
- при осем от осем познати мача - 3 600 паунда.
За някои от вас тази система може да наподобява прекомерно сложна за облага, само че сътрудниците от Англия ни твърдят, че играчите, които залагат на тази тактика (с доза инстинкт, схваща се), реализират доста положителни облаги.
Освен добър инстинкт, вие се нуждаете и от добър разбор на шампионатите и тимовете, които позволяват максимален брой равенства. В избрани шампионати се вижда взаимозависимост във връзка с този индикатор, а това може да улесни задачата ви при избора на мачове. Ако въпреки всичко се затруднявате в избора си от мачове, може да следите нашата рубрука " Трите хикса " , в която нашият екип от специалисти сортира особено за вас някои от предстоящите равенства във футбола.

Почти няма случай, в който турнирен кръг от огромните шампионати да премине без мачове, приключили при еднакъв резултат. Чудесен образец е немската Бундеслига, където в последния кръг, формиран от девет мача, четири приключиха наедно. В Серия А статистиката от последния кръг бе още по-впечатляваща: шест равенства в границите на 10 мача.
Равенствата са неизменима част от света на футбола, а коефициентите за тях задържат непрекъснато високо равнище. Вече разполагате с нагледна тактика за облага от " хиксове ", а за вас остава да подберете логическите избори за
залог или да последвате своя нюх за голямата палитра от мачове всеки уикенд.
За да изпробвате тактиката, или някоя друга такава , постоянно ви съветваме да си отворите акаунт на нова платформа, с цел да се възползвате от другите
бонуси и най-много 100% бонус при първи депозит. Съветваме ви да изпровате уеб страницата 7777.bg на Националната лотария (18+), който предлага разнородни ежеседмични бонуси !
Автор: Mr. Corner

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР