Привържениците на Локомотив (Пловдив) обединени от Фен клуба на ”черно-белите”,

...
Привържениците на Локомотив (Пловдив) обединени от Фен клуба на ”черно-белите”,
Коментари Харесай

Феновете на Локо Пд поискаха държавата да помогне на клуба за нов стадион

Привържениците на Локомотив (Пловдив) обединени от Фен клуба на ”черно-белите”, разгласиха писмена позиция, с която желаеха страната да им помогне за посторяването на нов стадион

Публикуваме позицията на почитателите без редакторска интервенция:

"Г-н министър председател,

Обръщаме се към Вас, откакто с надълбоко удивление прочетохме готовността Ви да изградите нов стадион на частно сдружение с държавни пари. Бихме желали да попитаме какви са причините Ви да бъдете толкоз великодушен и да дадете милиони за един частен план, заседнал в мъгла и задължения? С какво този клуб е повече, от който и да било различен в Пловдив и въобще в България, че страната и ние, данъкоплатците, да дадем няколко десетки милиона, с цел да строи този стадион? Защо сте толкоз великодушен и радушен към просията на стотина лумпени, излезли да желаят нов стадион, единствено тъй като считат, че някой им е задължен? Ние, данъкоплатците, към този момент един път платихме за построяването на модерната им подготвителна база в Коматево, а в този момент ни грози заплахата да плащаме от нашите пари и за нов стадион.

Ако желаете да инвестирате в спорта и построяването на игрища, за какво такава инвестиция не бъде ориентирана към реновирането на ст. „ Пловдив “?! Стадион, който е на всички пловдивчани и би могъл да се употребява от всички клубове в града ни, нещо, което би било прелестна реклама за Вас и за положителните Ви планове за града, към който имате „ изключително възприятие “ по ваши думи. Вместо това Вие желаете да го извършите единствено за един от футболните клубове в него.

Категорично се противопоставяме на това Ваше решение, тъй като то не е в полза на Пловдив!
Толкова ли просперира Пловдив и България, че страната да демонстрира такава благотворителност и то за частни ползи? Това ли е най-нужното на града ни, че стигнахте до такава степен да уреждате един частен футболен клуб с нов стадион за милиони? Пловдив има потребност от десетки по-важни планове, които биха били от изгода на целия ни град и които биха били осъществени с въпросната сума, която ще отпуснете за този изопачен стадион! С това си решение съществено и основателно се противопоставяте на ползите на жителите на Пловдив, до момента в който с реновирането на градския стадион, да вземем за пример, с построяването на околовръстни трасета или нов мост над Марица, резултатът от рационално изразходваните средства би бил голям и оценен от целия ни град! Сега няма по какъв начин да е по този начин!

Локомотив Пловдив от години чака „ зелена светлина “ за база за ДЮШ, нееднократно изготви както идейни, по този начин и механически планове за база, за естрада „ Бесика “, за цялостното реновиране на стадиона си, който към момента е общинска благосъстоятелност, няма „ тежащи “ концесии и милиони отговорности, само че по този начин и не получи грам поддръжка от Община Пловдив! За разлика от затъналия в задължения футболен клуб, на който обещахте стадион с държавни пари и който бутна стадиона си, а след това изпадна във финансов колапс след банкрута на века на КТБ!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР