Привържениците на Локомотив (Пловдив) поискаха среща ръководството на клуба. Това

...
Привържениците на Локомотив (Пловдив) поискаха среща ръководството на клуба. Това
Коментари Харесай

След погрома от Арда феноветe на Локо поискаха среща с ръководството

Привържениците на " Локомотив " (Пловдив) желаеха среща управлението на клуба. Това стана ден след тежката загуба с 0:5 от " Арда " в Кърджали. " Черно-белите " почитатели излязоха със специфична декларация. Ето цялостният й текст:

До управлението на ПФК " Локомотив " (Пловдив)
Уважаеми господа!
Обръщаме се към вас с огромно безпокойствие за това, което се случва в обичания ни клуб през последните три месеца. Повод да го създадем с намерено писмо през медиите е неналичието на каквато и да било връзка с вас. Обезпокоени сме не толкоз от слабия старт на пролетния дял от шампионата, а от неяснотата и неизвестността, които витаят към тима на сърцата ни.
Срамната загуба в Кърджали е единствено щрих в славната ни история и не може да я помрачи по никакъв метод. Срещу " Арда " обаче се набиваше на очи обстоятелството, че тимът в черно-бяло изглеждаше извънредно демотивиран, което сигурно се дължи на цялостното положение на клуба. А по остаряла традиция цялата виновност се хвърля върху треньора. Не сме късопаметни и помним, че завършихме есента на четвърто място с действителни шансове за тройката и изход в Европа. Хвърлихме цялата си сила за разкриване на новата естрада " Бесика ". За признателност получихме обидно отношение и всичко се срути единствено за два мача. Получихме и цялостно неглижиране от страна на управлението, което тъне в тайнственост, а един от притежателите търси медиите, с цел да си урежда финансовите връзки със съдружниците.
Настояваме за позиция и среща със притежателят на " Локомотив " с цел да получим съответни отговори.
" Локомотив " е институция и ръководителите му би трябвало да се гордеят, че я съставляват, само че да не не помнят, че също по този начин носят и съответните отговорности!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР