Привържениците на Локомотив (Пловдив) поискаха среща ръководството на клуба. Това

...
Привържениците на Локомотив (Пловдив) поискаха среща ръководството на клуба. Това
Коментари Харесай

Феновете на Локо поискаха среща с ръководството след погрома от Арда с 0:5

Привържениците на " Локомотив " (Пловдив) желаеха среща управлението на клуба. Това стана ден след тежката загуба с 0:5 от " Арда " в Кърджали. " Черно-белите " почитатели излязоха със специфична декларация.
Прочетете още

Ето цялостният й текст:

До управлението на ПФК " Локомотив " (Пловдив)

Уважаеми господа!

Обръщаме се към вас с огромно безпокойствие за това, което се случва в обичания ни клуб през последните три месеца. Повод да го създадем с намерено писмо през медиите е неналичието на каквато и да било връзка с вас. Обезпокоени сме не толкоз от слабия старт на пролетния дял от шампионата, а от неяснотата и неизвестността, които витаят към тима на сърцата ни.

Срамната загуба в Кърджали е единствено щрих в славната ни история и не може да я помрачи по никакъв метод. Срещу " Арда " обаче се набиваше на очи обстоятелството, че тимът в черно-бяло изглеждаше извънредно демотивиран, което сигурно се дължи на цялостното положение на клуба. А по остаряла традиция цялата виновност се хвърля върху треньора. Не сме късопаметни и помним, че завършихме есента на четвърто място с действителни шансове за тройката и изход в Европа. Хвърлихме цялата си сила за разкриване на новата естрада " Бесика ". За признателност получихме обидно отношение и всичко се срути единствено за два мача. Получихме и цялостно неглижиране от страна на управлението, което тъне в тайнственост, а един от притежателите търси медиите, с цел да си урежда финансовите връзки със съдружниците.

Настояваме за позиция и среща със притежателят на " Локомотив " с цел да получим съответни отговори.
" Локомотив " е институция и ръководителите му би трябвало да се гордеят, че я съставляват, само че да не не помнят, че също по този начин носят и съответните отговорности!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР