Привържениците на Локомотив Пловдив очакват втора поредна Купа на България.

...
Привържениците на Локомотив Пловдив очакват втора поредна Купа на България.
Коментари Харесай

Феновете на "Локо" Пловдив: Нахалството на цесекарите няма край

Привържениците на " Локомотив " Пловдив чакат втора поредна Купа на България. Днес следобяд проведените почитатели на " смърфовете " потеглиха с рейсове за София за финала срещa против ЦСКА.

Очаква се към 4000 ентусиасти на пловдивчани да бъдат на трибуните на националния стадион " Васил Левски ".
Столична дирекция на вътрешните работи към почитателите на ЦСКА: Час-два преди мача такива работи не се вършат Привържениците на "червените " желаеха билетите, които от "Локо " Пловдив не са продали
Двата клуба получиха по 6000 билета за мача, само че откакто стана ясно, че при " черно-белите " са останали към 2000 непродадени талона, последователите на " алените " пожелаха да ги получат.

От Столична дирекция на вътрешните работи обаче нямат желание да трансформират към този момент основаната организация, а съгласно почитателите на настоящия притежател на купата нахалството на цесекарите няма край.

" Нахалството им няма край. Нали мачът е в София? Ние се подвигаме с автобуси, имаме разноски. ", разясниха запалените последователи на пловдивчани преди да тръгнат за столицата.
Феновете на ЦСКА желаеха непродадените билети на агитката на " Локо " (ВИДЕО) От Професионалната футболна лига обявиха, че няма по какъв начин да удовлетворят желанието на последователите
Феновете на гостите считат да спазят противоепидемичните ограничения, спуснати от управляващите - ще носят маски и ще съблюдават отдалеченост. Имаче обаче и такива, които няма да сложат маска, тъй като " ще им пречи да гледат мача ".

Всички почитатели на " Локо " чакат победа за своя отбор.

Срещата на " Васил Левски " стартира в 19:15 ч. " Локо " ще опита да завоюва Купата на България за втора поредна година, до момента в който ЦСКА търси първи трофей от 2016 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР