Привържениците на Левски София почетоха 145-ата годишнина от обесването на

...
Привържениците на Левски София почетоха 145-ата годишнина от обесването на
Коментари Харесай

Непримиримите почетоха патрона си с венец и транспарант

Привържениците на Левски София уважиха 145-ата годишнина от обесването на Апостола на свободата с венец във формата " Л ", който сервираха на паметника му в Хасково. Сините почитатели опънаха и транспарант с посвещението: " Обич и доверие към Апостола! ".
Това е нашият метод да се преклоним пред личността и делото на Васил Левски. Искахме да изпреварим формалното празненство, с цел да преживеем нашия персонален миг на реверанс пред патрона ни, споделиха почитателите.

Запалянковци на Отбора на народа от фенклуб " Синя фикс идея " - Димитровград също поднесаха венец и цветя пред паметника на Васил Левски в едноименното учебно заведение там. Посланието на панделката на цветята беше " Обесен бе, само че нивга не умря! "

Радостта ни от успеха над Ботев в неделя бе помрачена от тъжната вест за неочакваната кончина на една от най-големите митове на обичания ни клуб Павел Панов, сподели ръководителят на фенклуба " Непримиримите Синьо Хасково " Чавдар Чавдаров. Не e инцидентна датата, на която ни напусна Панов - 18 февруари, денят на обесването на Дякон Левски. Още повече, че Панов игра тук и тренира тима на Хасково, добави той.

Сините почитатели излязоха и с декларация във връзка кончината на легендата. За тях паметни остават думите на Павел Панов след изгубения от Левски мач с Реал Мадрид на " Герена " с 0:1. Два часа седяхме в съблекалнята и не смеехме да излезем от позор, че сме изгубили на " Герена ".
Ние, почитателите на тима на народа, се прекланяме в този ярък ден пред Апостола на свободата и пред паметта на обичания от нас Павел Панов. Почивай в мир!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР