Привържениците на Левски от организацията Ултрас Левски защитиха бившия футболист

...
Привържениците на Левски от организацията Ултрас Левски защитиха бившия футболист
Коментари Харесай

Фенове на Левски защитиха Георги Иванов

Привържениците на Левски от организацията " Ултрас Левски " опазиха някогашния футболист на клуба Георги Иванов - Гонзо след изявлението му за това какви футболисти би трябвало да играят за националния тим.

Освен това почитателите укориха своя обичан клуб поради изказването по-рано през днешния ден, в което " сините " обявиха, че, който сега заема поста механически шеф в БФС.

Припомняме ви, че преди няколко дни Георги Иванов съобщи позицията си, че, до момента в който той е отговорник за националните тимове.

От " Ултрас Левски " опазиха легендата на клубната легенда и приканиха ПФК Левски да се концентрира върху по-големите проблеми на тима.

" Нашата организация твърдо се опълчва на днешната " позиция ", изразена в формалните канали на ПФК Левски, по отношение на една от легендите на нашия древен клуб - Георги Иванов. Изумени и учудени сме от бързата реакция на клуба, когато би трябвало да се нападне " наш ". Не излиза наяве кой по-точно искаше мнението на клуба и кое е налагало клуба да " осъжда " изявление на Гонзо, което няма нищо общо с клуба. Изказване, изкарано от подтекста, в което се твърди, че в националния тим би трябвало да играят млади българи, а не бразилци, нигерийци или сърби. Нима това не е по този начин и клубът ни осъжда това? Нима това сега е най-големия проблем на ПФК Левски? ", написаха от организацията.

" Призоваваме администрацията на ПФК " Левски " да се концентрира върху големите проблеми от всякакво естество налегнали клуба и да спре да се изявява като честен стожер и последна правосъдна инстанция! ", допълниха от " Ултрас Левски ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР