Привържениците на Дунав скочиха на президента д-р Симеон Симеонов. Те

...
Привържениците на Дунав скочиха на президента д-р Симеон Симеонов. Те
Коментари Харесай

Феновете на Дунав скочиха на ръководството

Привържениците на Дунав скочиха на президента доктор Симеон Симеонов. Те издигнаха афиш против хирурга, който гласеше: „ Докторе, докога ще се подиграваш с русенци? “. Повод за гнева на почитателите е неналичието на развиване към собствеността на клуба. Сега треньорът Людмил Киров съобщи, че скоро може да има развръзка. Говори се, че интерес към акциите е показал българин, който живее в съветския град Краснодар.

Иначе футболистите трябваше да получат заплати в петък, само че това не се случи. По този мотив от фенклуба „ Дунав Завинаги “ написаха вечерта преди мача с Арда: „ Уважаеми другари, още веднъж няма договорка за собствеността на ФК Дунав. За следващ n-ти път очакванията за заплати на футболисти и треньори в клуба не бяха изпълнени. Дунав остава пленник на разнообразни ползи. Футболната любовна хиляди русенци е сложена на карта. Оцеляването на фамилиите на играчите също “.

Президентът Симеон Симеонов хвърли забрадка в средата на септември 2019 година, само че действително продължи да дърпа конците в Дунав и към момента не е предал акциите на нов притежател. Той също по този начин даде обещание да трансферира безплатно концесията върху базата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР