Привържениците на Ботев Пловдив потърсиха отговор на запитване от Гражданския

...
Привържениците на Ботев Пловдив потърсиха отговор на запитване от Гражданския
Коментари Харесай

Феновете на Ботев Пловдив с ново писмо за Колежа

Привържениците на Ботев Пловдив потърсиха отговор на питане от Гражданския съвет към община Пловдив за това, какви действия ще се покрият с първата сума от 25 милиона лв., откакто стана ясно, че се възнамерява довършването на две от трибуните на стадион „ Христо Ботев “ и комерсиалните елементи към тях.

Желанието на почитателите на „ жълто-черните “ е да се даде приоритет за завършването на трибуните, а не на комерсиалните площи. Гражданският съвет входира в общината второ писмо, с което желае да се обясни детайлно какво се планува за довършването при първия стадий на градежа.

"ДО Г-Н ПЛАМЕН РАЙЧЕВ, ЗАМ.- КМЕТ „ СТРОИТЕЛСТВО И ИНВЕСТИЦИИ “,
ОБЩИНА ПЛОВДИВ ЗАЯВЛЕНИЕ
От Граждански съвет за социална поддръжка за дострояването на стадион „ Христо Ботев “ към “СДРУЖЕНИЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ ПЛОВДИВ “

Относно: Ваш отговор с Изх. № 21КЛ-222/26.04.2021 година на наше заявление с ваш Вх. № 21КЛ-222/19.04.2021г.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН РАЙЧЕВ. Благодарим Ви за своевременния отговор на поставените от нас с предходното ни писмо въпроси.

За страдание считаме, че не сме получили ясни, съответни, точни и обосновани отговори по трите тематики, мнението Ви значително се разграничава от първичните изказвания на факторите по строителството на стадион „ Христо Ботев “, което не удовлетворява огромния публичен интерес към градежа. Поради това, още веднъж се обръщаме към Вас за следното:

Молим, да ни предоставите количествено-стойностната сметка за осъществяване на СМР в размер на 25 млн. лева с Данък добавена стойност, въз основа на която образувате финансово-строителния проект на първия стадий от дострояването на стадиона, гарантиращо използването на стадиона за българското състезание и купата на България. Освен предоставеното изпитване за пожароустойчивост, какви дейности са подхванати за инспекция сходството на наличните седалки към настоящите: санитарно-хигиенни норми; строително-технически норми; интернационалните условия (на UEFA за 4-та категория)?

Кога и по какъв начин ще бъде осъществен ремонта на терена на стадион „ Христо Ботев “, съобразено със градежа, с подобаващия времеви интервал и с желанията за прилагане на стадиона за вътрешни мачове? Очакваме Вашия писмен отговор по опция в 7 дневен период на адрес: гр. Пловдив, ул. Ильо челник 4, Адвокатска адвокатска фирма адв. Тихомир Стойчев, email: [email protected] Пожелаваме Ви здраве и светли Великденски празници!

За ГРАЖДАНСКИЯ СЪВЕТ:
С почитание, РАДОСЛАВ КОШИНСКИ
Председател на УС на Сдружение ПФК Ботев Пловдив ", написаха от Сдружението.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР