Привържениците на Ботев 1912“ се опитаха да измамят ченгетата и

...
Привържениците на Ботев 1912“ се опитаха да измамят ченгетата и
Коментари Харесай

Бултраси минираха стадиона, цесекари донесоха ножове

Привържениците на „ Ботев 1912 “ се пробваха да излъгват ченгетата и авансово скрили огромно количество пиротехнически произведения на стадиона в квартал Коматево, с цел да минат безпроблемно затегнатия надзор преди срещата с „ ЦСКА-София в сряда.

Служителите на Министерство на вътрешните работи обаче реагирали професионално и направили прелиминарен обход в региона, като взели със себе си и полицейски кучета. Четириногите под пагон незабавно надушили какво става и разкрили към 70 пиротехнически произведения – факли и димки, укрити на една от трибуните. Бомбичките били иззети.

Благодарение на напъните на пловдивското Министерство на вътрешните работи, не са позволени съществени нарушавания при футболната среща. Двама пловдивчани, на 48 и 44 години, не са били позволени до срещата на КПП-тата, защото били използвали доста количество алкохол.

С полицейска заповед са арестувани двама последователи на ЦСКА, на 30 и 37 години, откакто в колите им били открити дървена бухалка, две сгъваеми железни палки, железен бокс и 4 ножа. За откритите нарушавания на четиримата са формирани актове.

След привършване на срещата почитателите на двата тима са напуснали стадиона без произшествия. Не са регистрирани напрежение и нарушавания на публичния ред и по улиците в региона.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР