Привържениците на Борусия (Мьонхенгладбах) намериха оригинален начин как да подкрепят

...
Привържениците на Борусия (Мьонхенгладбах) намериха оригинален начин как да подкрепят
Коментари Харесай

Фенове на Борусия с оригинален начин да подкрепят отбора

Привържениците на Борусия (Мьонхенгладбах) откриха автентичен метод по какъв начин да поддържат обичания си тим след подновяването на мачовете в Бундеслигата. Футболът в цяла Европа, като се изключи Беларус, спря поради пандемията от ковид и в случай че срещите се възобновят до лятото, евентуално ще се играят без аудитория. Фенфракция на Борусия (Мьонхенгладбах) няма да остави своя отбор без поддръжка и възнамерява да създаде пластмасови фигури с човешки растеж и да ги сложи на трибуните.

Срещу 19 евро всеки последовател може да даде своя лик за портрет, който ще бъде отпечатан върху пластмасова фигура. От всяка продажба 2 евро ще отиват като подаяние в помощ на момче, което има потребност от лекуване на спинална мускулна недоразвитост. С друга част от събраните средства ще бъдат подкрепени седем служащи във фенклуба, чиято работа е застрашена поради отлагането на мачовете.

" Ще подпомогнем и два магазина в Мьонхенгладбах, които бяха принудени да затворят по време на пандемията. Кампанията не е за облага, а когато спечелим войната с ковид и се завърнем на стадиона, пластмасовите портрети ще останат като сувенири, спомен за тези тежки времена ", обявиха почитателите. Бундеслига 25 кръг, събота 7 март  Борусия Мьонхенгладбах 1:2краен резулат  Борусия Дортмунд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР