Привържениците на Арсенал продължават и през тази година да плащат

...
Привържениците на Арсенал продължават и през тази година да плащат
Коментари Харесай

Феновете на Арсенал продължават да плащат най-много, тези на Ливърпул и Тотнъм ги гонят

Привържениците на Арсенал не престават и през тази година да заплащат най-скъпите сезонни билети спрямо всички останали клубове в Премиър лийг. Според годишното изследване на " Би Би Си " междинната цена на карта за един сезон, която заплащат почитателите на " топчиите ", възлиза на 891 паунда. Много покрай тях по изразходвани средства са последователите на Ливърпул, които вадят приблизително по 861 паунда за същата облага.

Най-скъпите сезонни карти се открояват в ценовите листи на лондонските клубове. На върха на тази ранглиста още веднъж е Арсенал. 1768 паунда е цената на най-високоструващия абонамент. Следват Тотнъм (1700), Челси (1250) и Уест Хам (1155).

Единственият клуб в цяла Европа, който е сложил по-високи цени от Арсенал, е Пари Сен Жермен. Най-скъпата сезонна карта на парижани възлиза на 2817 паунда.

По отношение на цените за единичните билети Арсенал също държи най-високата цена. На " Емиратс " желаят до 95.50 паунда за пропуск за един дуел, закупен онлайн. Следват Челси (до 87), Уест Хам (80), Тотнъм (75) и Брайтън (60 паунда). За разлика от цените на сезонните карти, Ливърпул предлага най-ниската цена за билет за обособен дуел. Най-евтиният подобен може да бъде запазен авансово против единствено 9 паунда.

Проучването демонстрира, че за трета поредна година цените или са по-ниски от предходните, или са замразени и са останали на същата стойност.

Ето още няколко любопитни данни от годишното изследване на " Би Би Си ":

- Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Тотнъм продават най-скъпите реплики на фланелки. Тяхната цена е 60 паунда. Най-евтините такива купуват почитателите на Бърнли - 40 паунда

- За втора поредна година най-скъпата стратегия за мач е на Саутхамптън - 4 паунда

- Феновете на Юнайтед, Ливърпул и Арсенал пият най-скъпия чай в Премиър лийг - по 2.50 паунда

- " Най-соленият " къс е за последователите на Тотнъм - 4.30 паунда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР