Привържениците и повечето футболисти на Реал Мадрид са в приповдигнато

...
Привържениците и повечето футболисти на Реал Мадрид са в приповдигнато
Коментари Харесай

Един от Реал не се радва на треньорската смяна

Привържениците и множеството футболисти на Реал Мадрид са в приповдигнато въодушевление след новината за завръщането на Зинедин Зидан като старши треньор. Един от играчите обаче надали е толкоз благополучен. Става дума за халфa Дани Себайос, който французинът взе тима си през лятото на 2017-а година. Талантът от Андалусия обаче по този начин и не получи задоволително шансове за игра при френския треньор. Малко след напускането на Зидан Себайос показа терзанията си. Футболистът призна, че е щял да си тръгне през лятото, в случай че Зизу беше останал.

“Зидан не ми даваше шансове за изява. Работих старателно, пробвах се да ме забележи, само че идва миг, в който виждаш, че това е невероятно. Вкарах два гола във Витория, а в идващия мач играх една минута в Дортмунд. Когато седмиците минават и не се чувстваш значим, е мъчно. Имаше миг, в който смятах сезона за изгубен. Изоставахме с 15 точки в Примера и ни оставаше единствено Шампионската лига, само че отново не получавах шанс”, показа през септември 2018 година някогашният халф на Бетис в изявление за Radio Marca.

“Попитах Зидан за какво не играя, защото не разбирах. Той ми сподели, че прави оценка играчите, с които разполага. Имаше миг през сезона, когато Тони Кроос и Лука Модрич бяха контузени. Той смени системата, с цел да пуска други футболисти. При такова решение боли”, разкри той.

През сезона до момента Себайос записа 31 мача за Реал във всички шампионати, като дори беше титуляр в последния против Валядолид в неделя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР