Привърженици на СДС, заедно с лидера Румен Христов, се събраха

...
Привърженици на СДС, заедно с лидера Румен Христов, се събраха
Коментари Харесай

СДС на протест срещу решение на Крум Зарков

Привърженици на Съюз на демократичните сили, дружно с водача Румен Христов, се събраха на знаковата постройка на ул. " Г. С. Раковски ",134 в символ на митинг. 

Съюз на демократичните сили реагира остро на решението на служебното държавно управление постройката, в която от години се обитава централата на партията, да бъде предоставена на европейските делегирани прокурори. 

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов типа политически претекстове в решението, което беше препоръчано от министър на правораздаването Крум Зарков:

" Това е обичана от Съюз на демократичните сили постройка и от нашите гласоподаватели. Тя е знак на измененията, знак на прехода и от тази позиция ние виждаме един скрит план от страна на представителите на Българска социалистическа партия, в тази ситуация Крум Зарков, за политическо възмездие “, съобщи Христов.

От Съюз на демократичните сили упорстват да употребяват против наем един етаж от постройката на столичната улица " Раковски " 134.

В изявление за " Хоризонт " служебният министър Крум Зарков разгласи желание постройката да бъде дадена на Европейската прокуратура. По думите на Христов, Съюз на демократичните сили е трябвало да получи опцията да употребява етаж от постройката, за което да заплаща наем. По думите на Христов, пространствата на " Раковска ",134 се нуждаят от ремонт и не е допустимо в малко време да бъдат настанявани институции и хора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР