Привърженици на перуанския национален отбор по футбол, които летяха тразит

...
Привърженици на перуанския национален отбор по футбол, които летяха тразит
Коментари Харесай

Руски самолет уплаши гости на Мондиала

Привърженици на перуанския народен тим по футбол, които летяха тразит през Тюмен към Москва, ще желаят отплата от самолетната компания " ЮТейр " (ЮТэйр), поради случай на борда на самолета. По време на полета от Екатеринбург за Тюмен в петък се повреди един от турбовитловите мотори. Екипажът съумя да приземи самолета с един мотор, не се съобщаваше за потърпевши.
Посолството на Перу е било осведомено, че всички пасажери " са пристигнали в Москва в положително здраве ", само че както оповестяват оттова някои от пътуващите са се подготвили да подадат тъжби поради хипотетично нарушаване на процедурите за сигурност, както и поради закъсненията, които в някои случаи са довели до проблеми с връзките с други полети. Посолството е дало обещание цялостна поддръжка на сънародниците си, оповестява БГНЕС.
В самолета АTR-72-212А поради проблем с мотора в салона се е получило кратковременно задимяване с прегрято масло. Двигателят не се е запалил, екипажът е извършил сполучливо процедурата по кацане с един мотор, самолетът е рулирал независимо след приземяването, пасажерите са били свалени по нормалния метод без отваряне на спешните стълби. Не е имало опасност за сигурността на полета. Местните авиационни управляващи проверяват случая

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР