Привърженици на Левски са присъствали на вчерашната тренировка на отбора,

...
Привърженици на Левски са присъствали на вчерашната тренировка на отбора,
Коментари Харесай

Фенове влязоха в съблекалнята на "Левски" преди дербито

Привърженици на " Левски " са участвали на вчерашната подготовка на тима, а по-късно са имали среща с футболистите преди дуела против " ЦСКА-София ", заяви " Спортал ". Целта била да се стимулират играчите и да им се повдигне в допълнение духът преди отсрочения мач от XIII кръг на Ефбет лига, който е на следващия ден от 17:30 ч. на ст. " Васил Левски " и ще се предава по " Диема спорт ".

Според участвали, атмосферата е била положителна. Но неколцина последователи са влезнали в тунела на ст. " Виваком Арена Георги Аспарухов ", а по-късно и в съблекалнята, което е било смущаващо, поради ограниченията за сигурност поради пандемията от COVID-19. Сред 40-ината почитатели били и някои изявени фигури - някогашният ръководител на Националния клуб на последователите Владимир Владимиров-Гугутката, кикбоксьорът Даниел Илиев, ММА боецът Георги Валентинов и други

Те са говорили най-много с капитана Николай Михайлов и другият водач в отбора - Валери Божинов. Искана била и среща със притежателя на " Левски " Наско Сираков, само че той не се явил.

Привържениците са изразили вяра, че осемте загуби от началото на шампионата, както и изоставането с 15 т. от " ЦСКА-София " няма да се отразят на представянето на отбора и футболистите ще се раздадат на терена.

Ултрасите на " Левски " имат сходна процедура да търсят пряк контакт с футболистите. Най-често обаче това се случва след слаби мачове на отбора и тонът на диалозите въобще не е прелестен. В предишното се е стигало и до закани против играчите, като значително от чужденците, които са минали през " Левски ", са изразявали разстройването си от това, и то пред задгранични медии.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР