Привърженици на футболния клуб Арда, който тази година за първи

...
Привърженици на футболния клуб Арда, който тази година за първи
Коментари Харесай

Предозиране: Организирани футболни фенове изчеткаха Борисов и "наритаха" Нинова

Привърженици на футболния клуб " Арда ", който тази година за първи път влезе в А група, изпрати намерено благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов от името на спортната общност в Кърджали. " Дневник " го препечатва с истинския правопис и пунктуация от спортния уебсайт gong.bg, който неотдавна е благосъстоятелност на Кирил Домусчиев.

Поводът за писмото е, че управлението на клуба изиска пари за стадиона си, а Борисов отговори, че желае да види проектите за ремонта, " с цел да се откри заслужено решение за финансиране на клуба, каквото получават всички останали клубове от Първа лига ".

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разчете това като следващо заричане за подаряване на пари от държавния бюджет и се възмути: " Не може цялата страна да ври и кипи и единственото прессъобщение да бъде среща с футболен клуб " Арда ". Идват локални избори. Сигурно (премиерът - бел. ред.) взема отново акцията на ръчно ръководство. Почва да раздава пари занапред, само че над партийните ползи има и надалеч по-големи. " С товя тя си навлече гнева на " проведените последователи " на " Арда ".

Ето какво гласи писмото им:

" От името на спортната общност на гр. Кърджали и проведените последователи на ПФК " Арда ", желаеме да изкажем голяма признателност на премиера на България господин Бойко Борисов. Въпреки напъните на господин Борисов и неговият щаб с решаването на казуса с африканската чумата с прасетата, в което не се съмняваме, че ще се оправи, той откри време да се срещне с управлението на ПФК " Арда ". По време на срещата господин Борисов бе доброжелателен и решен да помогне на почитателите на ПФК " Арда ", по-бързо футболният клуб да се завърне в Кърджали, където е неговият дом и там да играе домакинските си мачове.

На " Арена Арда " следва да се постави осветяване, както и усъвършенствания на самия стадион, с цел да може да се дава отговор на всички условия за Първа лига.

Правителството на господин Бойко Борисов неведнъж е показвало, че извършва поредна политика за създаване и реновиране на спортната база в цялата страна.

П.П. Г-жо Нинова, спортната общност на гр. Кърджали и проведените последователи на ПФК " Арда ", които наброяват над 800 000 в цяла България, Турция, Германия, Испания, Англия и други страни, са надълбоко възмутени, че вкарвате ПФК " Арда " във вашата агитация. Това ние не го одобряваме и няма да позволим обичаният ни тим да бъде употребен. Искаме да Ви кажем, че измежду тези близо един милион почитатели има и ваши симпатизанти, които сигурно не биха желали ПФК " Арда " да бъде употребен с политическа цел.

Бъдете сигурна, че те ще Ви извърнат тил, в случай че продължавате да включвате клубът ни във Вашата политика. Г-жо Нинова не бъркайте спорта с политиката! Не бъркайте любовта на хората, с онази от бардаците! Не си играйте с нашето самообладание!! Вашият персонален неуспех не го местете на друго място, с изключение на от Позитано 20. "

С признателност и почитание

Организирани последователи на ПФК " Арда "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР