Привърженици на БСП, Левицата и други организации, предимно русофилски, организираха

...
Привърженици на БСП, Левицата и други организации, предимно русофилски, организираха
Коментари Харесай

Пазители на МОЧА с марш блокираха центъра на София

Привърженици на Българска социалистическа партия, Левицата и други организации, най-вече русофилски, проведоха митинг към Паметника на руската войска, до момента в който Столичния общински съвет заседава. Част от дневния ред се чака да бъде разискването точно на ориста на паметника. 

Повечето от бранителите на МОЧА обаче потеглиха на шествие по централните улици на столицата, преминавайки около Народното събрание и насочвайки се към постройката на Столична община. Акцията на паметника, оповестена като жива верига, бе свикана от Българска социалистическа партия. Там сутринта се събраха към 200 души.

Едновременно с това пред Столична община митинг бе разгласен от Политическа партия МИР и Левицата, новото формирование с най-вече напуснали Българска социалистическа партия членове. Сред лицата там се откроиха Мая Манолова, Симеон Славчев, само че се появи и Волен Сидеров. Плакати " Спрете войната против паметниците " бяха на фона на съветски флагове. Все отново преобладаха българските, само че не липсваха флаговете на Руската федерация в разнообразни размери. 

 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР