Привърженици Ботев Пд се събраха на протест пред Колежа, за

...
Привърженици Ботев Пд се събраха на протест пред Колежа, за
Коментари Харесай

Фенове на Ботев Пд с протестно шествие заради строителството на стадиона

Привърженици Ботев Пд се събраха на митинг пред " Колежа ", с цел да изразят недоволството си към строителството на стадиона.

Протестът на почитателите бе проведен, откакто строителят на стадиона Илиян Филипов разгласи, че стопира стадиона на Акт 10, защото не разполага с нужната документи.

След това се организира среща в Община Пловдив, на която стана ясно, че от ПИМК ще продължат работата по стадиона, а новият план ще бъде входиран на 15 февруари от проектанта арх. Георги Славов.

" Имах желание да спра, само че се отхвърлих. Причината е, че през днешния ден с възложителя, надзора и архитекта набелязахме спомагателна неща, които можем да правим. Няма да входираме Акт 10 и ще продължим с желанията по стадиона. Това, което работим е по първия план, който е утвърден от общината. Новият план, който е за етапността сега го чакаме и да бъде утвърден от Общината и да бъде ми бъде даден, с цел да работим по него”, сподели Филипов след срещата. Той съобщи, че е приказвал и с почитателите тогава.

От компанията са се свързали и с компания в Турция, която построява олекотената покривна структура от винил на стадиона на Бешикташ.

Очаква се до края на май ще бъде подготвен грубият градеж и електрическите съоръжения.





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР