Привърженикът на Щурм (Грац), който хвърли пълна пластмасова чаша по

...
Привърженикът на Щурм (Грац), който хвърли пълна пластмасова чаша по
Коментари Харесай

Привърженикът на Щурм, който разби главата на съдия с чаша, беше осъден

Привърженикът на Щурм (Грац), който хвърли цялостна пластмасова чаша по асистент-съдията по време на мач от шампионата Лига Европа, е лишен от независимост за три месеца, реши районен съд в Австрия през днешния ден.

34-годишният последовател на Щурм има и предходни прегрешения и излежани присъди в пандиза, включително и за неразрешена пиротехника по време на мачовете. Той е изтърпял и 5-месечна пробация с гривна на крайници поради предизвикани от него произшествия.

Страничният арбитър Фредрик Клювер падна на терена с разкървавена глава по време на срещата от квалификациите за Лига Европа сред Щурм и кипърския АЕК (Ларнака), приключил в последна сметка 0:2. Срещата се игра при започване на август, а в следствие АЕК (Ларнака) попадна в една група дружно с Лудогорец.

Самата среща беше забавена с 40 минути, с цел да се окаже помощ на потърпевшия арбитър, в това число и да му се създадат шевове на удареното място. Обвиненият съобщи пред съда, че не е желал да удари страничния арбитър и е желал да спре да пие алкохол след разнообразни апели и подканяния, като е желал да си догледа мача. Но за момента изказванията му не са подкрепени от очевидци.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР