Привърженик на ГЕРБ, който е гласувал и пак ще гласува

...
Привърженик на ГЕРБ, който е гласувал и пак ще гласува
Коментари Харесай

Жената с с бастуна от Орлов мост – фен на ГЕРБ, но не и провокатор

Привърженик на ГЕРБ, който е дал своя вот и отново ще гласоподава за тях. Така дефинира себе си Лиляна Тасева, която предходната седмица се оказа в центъра на конфликт с протестиращи на " Орлов мост ". Жената се скара с хора от тамошния палатков лагер и посегна с бастуна си на някогашния пиар на община " Младост " Петър Кърджилов. След конфликта Кърджилов бе задържан за 72 часа, а Тасева бе оповестена за подбудител.

Пред бТВ тя съобщи, че не е подбудител. Пенсионираната здравна сестра описа, че се ядосала, тъй като трябвало да си вземе новата шофьорска брошура от Пето РПУ.

" И очаквам номер 4 тролей. И когато чаках повече от 40 минути и един угодлив жител ми сподели: " Няма какво да чакате, има обсада на Орлов мост, вярвайте ми, крещя ще отида да видя ", описа тя.

Тасева изясни, че не е посягала на хората от блокадата с бастуна си, а се е опитвала да ги държи на отдалеченост от 1.5 метра, тъй като се тормози от ковид. Тя акцентира, че от самото начало е била с маска.

Конфликтът с нея породи, тъй като тя настъпи надпис " Оставка ", изработен от трева върху пътното платно. Тасева твърди, че въобще не е забелязала, че там е изписано нещо, тъй като внимавала да не падне. Тя твърди, че е предходна през отпадъци.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР