Привърженичката на ЦСКА Краси Гешева поде благородна инициатива. Тя реши

...
Привърженичката на ЦСКА Краси Гешева поде благородна инициатива. Тя реши
Коментари Харесай

Фенка на ЦСКА с благородна кауза, помага за лечението на братчетата Калоян и Симеон

Привърженичката на ЦСКА Краси Гешева поде благородна самодейност. Тя реши да провежда благотворителен търг за фланелка на обичания си тим с подписи на всички футболисти.

Средствата от продажбата й ще отидат за лекуването на братчетата Калоян и Симеон, които са запалени почитатели на " армейците ". Ето и обявата на Краси във Facebook:

Здравейте, другари!

Правя този пост, тъй като доста бих желала да оказа помощ на братчетата от Русе Калоян и Симеон, които са родени с рядко заболяване - ранно-мозъчна атаксия, само че лекарите им дават късмет за възобновяване. Сумата нужна за лекуването им е 40 000 $.

Те са прелестни момчета, които заслужават да имат щастливо детство. Обръщам се към всички, които сте в листата ми с другари или сте ме последвали. По-специално желая да моля всички вас, които сте част от " алена " България. Момченцата също са запалени почитатели на ЦСКА. Поради тази причина разгласявам на благотворителен търг тениската ми с всички подписи на футболистите от миналогодишния състав. Този, който предложи най-висока сума, ще получи фланелката, а парите ще отидат за лекуването на Калоян и Симеон.

Търгът стартира на 18 юни и ще завърши на 30 юни в 00:00 часа. Наддаването ще се случва като мнения под обявата.

Благодаря авансово на всички, които ще се включат

Вярвам, че дружно ще успеем да помогнем!

Ако измежду вас има хора, които не желаят да вземат участие в търга, само че желаят да оказват помощ, можете да го извършите като изпратите SMS с текст DMS KALOYAN и DMS SIMEON на номер 17777.

Също по този начин можете да дарите и по банков път на:

IBAN: BG69FINV91501317202042

BIC: FINVBGSF
 ВМА и ЦСКА още веднъж дружно в поддръжка на безвъзмездното кръводаряване
ВМА и ЦСКА още веднъж дружно в поддръжка на безвъзмездното кръводаряване

Всеки искащ може да подари кръв
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР