Притиснати от гражданските протести, фокусирали вниманието върху олгирхичния модел, управляващата

...
Притиснати от гражданските протести, фокусирали вниманието върху олгирхичния модел, управляващата
Коментари Харесай

Управляващите щели да орежат парите на Доган от студения резерв и да проверят морския му сарай

Притиснати от гражданските митинги, фокусирали вниманието върху олгирхичния модел, ръководещата коалиция е решила да обръща малко по-сериозно внимание на всички приказки за обязаност на изпълнителната власт с Движение за права и свободи. Това стана ясно от изказване на водача на НФСБ Валери Симеонов пред кореспонденти в петък.

" Досега никой не е обръщал съществено внимание, само че в този момент към този момент ще работим малко и по посока на осветляване на подозренията на обществото за такива връзки - с обектите на Доган и на Пеевски ", сподели Валери Симеонов.

Той ще сложи въпроса за противозаконните обекти във парк " Росенец " край Бургас, където се намира така наречен морски сарай на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, както и за водния канал от Черно море през Варненското и Белославското езеро до пристанището на притежаваната от Доган Топлоелектрическа централа " Варна ". Симеонов ще упорства и да се преразгледат парите за т-нар. леден запас, които централата получава, въпреки че няма по какъв начин да пипнат тези 50-60 млн. лева, които Доган досега е прибрал законно от страната. Другите удостоени със леден запас през последните години бяха мощности на Христо Ковчаки и Кирил Домусчиев.

Не е ясно по какъв начин биха се осъществили тези планове на Валери Симеонов, в случай, че управляващите на всички нива до момента направиха всичко по силите си да узаконят придобивките на Доган и да му подсигуряват стотици милиони от студения запас. Освен всичко друго, прокуратурата зорко охранява бизнес ползите на Доган и Пеевски, атакувайки всяка медия, политик или Неправителствени организации, които повдигат въпроси на тази тематика.

Като не му се отворил парашута за " Св. Анастасия ", Доган се настанил в Росенец
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР