Притисната до земята и закопчана с белезници се озова Селин

...
Притисната до земята и закопчана с белезници се озова Селин
Коментари Харесай

Закопчаха Селин Дион

Притисната до земята и закопчана с белезници се озова Селин Дион при преден конфликт с органите на реда. Сцената не е част от престъпните летописи оттатък Океана, а част от рекламната акция на новата й фешън линия Célinununu.

Идеята, към която гравитира сбирката на фамозната певица, е половият неутралитет измежду децата. „ Модата има силата да образува човешките настройки. Вдъхновете децата си да бъдат свободни и да намерят своята характерност посредством облеклата “, гласи мотото на акцията. Сред продуктите, които могат да бъдат открити в уеб страницата на марката, са детско кожено яке за 290 $, чеп и пантофи за по 44 $ и други

За значимостта на модата в живота на един човек, Дион е говорила нееднократно. „ Невероятно е по какъв начин малко фикция може да оправи настроението ти. Винаги съм обичала модата, откогато се помня. Но както всеки знае, прекосих през огромни компликации последните години и в последно време разтварям още веднъж крила, с помощта на красивите облекла и аксесоари “, изповяда се тя скоро след гибелта на брат си и брачна половинка си Рене Анжелил преди повече от година.

Източник:monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР