Притеснявам се, че в последните седмици г-жа Манолова говори само

...
Притеснявам се, че в последните седмици г-жа Манолова говори само
Коментари Харесай

Фандъкова успокоява Манолова, че обществените поръчки ще приключат при новия кмет

Притеснявам се, че в последните седмици госпожа Манолова приказва единствено за публични поръчки и се тормози, че те се вършат в този момент. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова в отговор на изказването на Мая Манолова за публичните поръчки за електробусите, тролеите и трамваите.

Фандъкова разясни, че публичните поръчки са средството, с което може да се осъществят обектите на града. Аз различен законов метод не знам, само че в случай че госпожа Манолова знае различен, дано да го каже, акцентира столичният кмет.

Очевидно не е осведомена за изискванията и периодите по оперативните стратегии, тъй като в случай че се съобразяваме с изборите, това значи да лишим града от тази голяма опция. Това са 217 млн. лева, които ние успяхме да защитим по оперативната стратегия, посочи още Фандъкова.

Тя е безапелационна, че лобира за софиянци и за по-чист въздух.

Искам да успокоя госпожа Манолова, че протоколите и приключването на тези поръчки, за които приказва ще бъдат със периоди по времето на новоизбрания кмет.

Фандъкова е обезпокоена от обстоятелството, че с сходни цели може да се блокира развиването на града и да се изгубят европейски средства.

Столичният кмет посочи, че за някои публични поръчки към момента няма претенденти, по тази причина тя няма по какъв начин да знае кой ще взе участие, а още по-малко и кой ще завоюва.

Тя съобщи, че за някои от поръчките, за които има отворени документи влизат и представители на Българска социалистическа партия, с които Манолова работи. Затова Фандъкова посъветва те да я осведомят.

" Ако в действителност искаш да развиваш града би трябвало да имаш и информация и познания за това по какъв начин се прави ", приключи тя. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР