Притеснявам се, че този втори удар по МОСВ ще блокира

...
Притеснявам се, че този втори удар по МОСВ ще блокира
Коментари Харесай

Валери Симеонов обяви нова ера в българската политика: Всички олигарси и далавераджии ще си получат заслуженото

Притеснявам се, че този втори удар по Министерство на околната среда и водите ще блокира работата на смелия министър Емил Димитров. Аз имам вяра в него. Той е доста динамичен и абстрактен човек. Аз поемем отговорност в Народното събрание да оказваме помощ с каквото можем. Съмнявам се обаче, че това министерство ще може да възвърне естественото си действие до края на мандата. Трябва да изчакаме какво ще реши съдът по последните обвинявания. Не би трябвало да бързаме.

Това съобщи в предаването "Неделята " по Нова телевизия водачът на НФСБ Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, който разяснява горещите тематики от последната седмица. "Решението за основаване на държавни бензиностанции е доста верен и самоуверен ход. С този ход може да се разбие един монопол върху пазара на горивата свързван основно с Валентин Златев. От много време цените на горивата в България са голословно високи. Този картел при горивата би трябвало да завърши. Правителството би трябвало да ръководи в собствен личен интерес и да не се тормози, че ще настъпи нечий интерес ", безапелационен бе Симеонов.

Ето кой е оказал помощ на Божков да избяга в Дубай

"Искам да поздравя всички, които вземат участие в тази нова епоха в българската политика. За пръв път страната поведе същинска битка с олигархията. Резултатите го демонстрират - виждате кои хора са в ареста. Всички тези олигарси и далавареджии, на които последните 30 години никой не смееше да им каже нищо, в този момент ще си получат заслуженото. Говоря за Миню Стойков, Арабаджиеви, Цветан Василев. Моята персонална битка против хазарта също даде резултат и Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от също получи удар. Аз нямам доверие този човек да се върне самичък в България. Той ще бъде върнат с белезници. Този човек има 18 обвинявания за подбуждане към убийства, изнасилвания, измами. Не желая да се занимавам с личността на това лице. Нали не се намираме в БТВ? Вашата телевизия е сериозна и няма какво да разясня този нарушител. Не съм се страхувал от него. Не си припомням, когато съм се прибирал в блока, в който пребивавам, да съм се оглеждал дали някой няма да стреля по мен. Аз постоянно върша това, което смятам е вярно ", разкри той.

"Следващият, който го чака удар, е Валентин Златев. Всички изброени от мен са генетично свързани с Българска социалистическа партия. Сега социалистите обикалят и приказват нелепости за
хазарта, а преди време са дали своят вот закон, с който са дали опция на Божков да не заплати над 700 млн. налози. Успехите на колаицията са огромни. Никой не е съумял и не си е помислил да поведе война против тези персони, които 30 години са се възползвали от всички облаги и закони. Сега към този момент има триумфи ", разгласи водачът на НФСБ.

Валери Симеонов разкри чие време идва по-късно на Божков

"Президентът значително обезличи своя пост. Това май е особено за всички български президенти и до момента не сме случили на президент. Тезите на господин Радев ми припомнят на късния социализъм. Той ми припомня на старите часовници с кукувици, само че неприятното е, че президентът не кука на прецизен час и различен му дърпа топуза и менахизма. С неговите постоянно отрицателни тези той се обезличава ", приключи Симеонов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР