Притеснявали ли сте се някога да купите костюм или рокля

...
Притеснявали ли сте се някога да купите костюм или рокля
Коментари Харесай

Amazon патентова огледало, което ви облича във виртуални дрехи

Притеснявали ли сте се в миналото да купите костюм или рокля онлайн за женитба или друго блестящо събитие, тъй като се чудите по какъв начин ще ви стои и даже дали ще ви стане?
Скоро това може да не е проблем, защото Amazon патентова огледало със смесена действителност, което ви разрешава да пробвате облекла виртуално, като ви слага на виртуално място, написа уеб сайтът The Verge.
Патентът разказва огледалото като частично отразяващо, частично предаващо и то употребява микс от екрани, камери и прожектори, с цел да сътвори смесения облик.
Огледалото действа, като сканира околната среда, с цел да генерира виртуален модел, и по-късно открива лицето и очите на потребителя, с цел да дефинира кои обекти да се виждат като отражение.
След като процесът приключи, виртуалните облекла и сцената се предават през огледалото, с цел да се реализира резултатът със смесената действителност.
Не всички патентовани хрумвания се трансформират в артикули. Но предходната година Amazon закупи Body Labs - софтуерна компания за изкуствен интелект, която преди време се хвалеше със способността си да основава 3D модели на човешкото тяло в придвижване и по-късно да го облича във виртуални облекла.
Огледалото със смесена действителност надгражда Echo Look на Amazon - хеднсфри фотоапарат, който ви снима от главата до петите, с цел да ви даде фешън препоръки и рекомендации.
Amazon търси все по-настойчиво място в стилната промишленост, като основава упорит бизнес в бранша, в това число като пусна лични линии с облекла и създаде логаритми, които проектират облекла въз основа на стилните трендове в Instagram.
Така че огледало с марката Amazon, което ви оказва помощ да се облечете, към този момент не наподобява толкоз необичайно, колкото преди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР