Притеснява ме голямото повишаване на заболеваемостта от коронавирус в нашите

...
Притеснява ме голямото повишаване на заболеваемостта от коронавирус в нашите
Коментари Харесай

Доц. Ангел Кунчев: Притеснява ме голямото повишаване на заболяемостта в нашите съседки

Притеснява ме огромното повишение на заболеваемостта от ковид в нашите съседки. Това сподели основният държавен здравен контрольор и член на Националния действен щаб доцент Ангел Кунчев в изявление за „ Панорама “ по Българска национална телевизия.
" Не с безусловно всички, само че с огромната част, да. Зависи от обстановката и при нас и към нас. Ние имаме подготвеност в случай че тя внезапно се промени да ги върнем. Това постоянно е допустимо ", сподели той по отношение на разхлабването на ограниченията.
" Ще има такива обособени огнища, които ще припламват. Успяваме относително бързо да ги локализираме, тъй че едва ли ще се случи нещо изключително. Повече ме тормози огромното повишение на заболеваемостта към нас, най-много в Македония. От един два дни и в Турция. Много деликатно следим там процесите ", акцентира доцент Кунчев.
" Прави ми усещане, че болшинството от хората, които са по-скромни и знаят защо става въпрос, се пазят доста добре. Съзнават нуждата от ограниченията и с помощта на тях сме на това състояние. Другите, по-шумните, по-активните, някои от тях обикалящи телевизионни студия и споделящи тайни теории, само че не мисля, че дефинират националното държание ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР