Притеснителни кадри, заснети от камера за видеонаблюдение, са разпространени в

...
Притеснителни кадри, заснети от камера за видеонаблюдение, са разпространени в
Коментари Харесай

Ужас в Лондон: Тъмножи насякоха на парчета баща със сабя и мачете ВИДЕО

Притеснителни фрагменти, снимани от камера за видеонаблюдение, са публикувани в мрежата. На тях се вижда по какъв начин членове на лондонска тайфа размахват саби и мачете и съсичат млад татко.

Двамата мъже към този момент са приети за отговорни в убийството на Камали Габидон-Линк, на 19 години, и опит за ликвидиране на втори мъж на 20 години.

Екшън ВИДЕО: Полицаи убиха като куче терориста в Лондон

 Tyrell Graham, 18  Sheareem Cookhorn, 21
18-годишният Тирел Граам и 21-годишният Шарим Кохорн бяха приети за отговорни в петък. Кохорн бе приет за отговорни и в владеене на огнестрелно оръжие.

Трима младежи на 17 години, чиито имена не се оповестяват, също са наказани за убийството на Камали и нанасяне на тежки телесни повреди на втория мъж.

Съдебното жури чу по какъв начин групата е желала съзнателно да травмира съществено хора на 22 февруари вечерта.

 Alarming new CCTV footage has been released which captures the moments before the machete-wielding gang murdered their victim and tried to murder another by stabbing him eight times

в нощта преди офанзивата против Камали и другата жертва, бандата е била паркирала кола, която се е трансформирала след това в самобитен събирателен пункт преди офанзивата.

Ярост и яд: Лондончани са повалили с тояги и пожарогасители джихадиста, преди да бъде очистен от полицията ВИДЕО

В нощта на убийството групата от седмината мъже са се събрали и са тръгнали по посока на лондонския регион Ууд Грийн към 19:00 часа.

 The five defendants were carrying at least five knives between them, including a machete and a small sword, and a handgun and a shotgun

Бандитите са носили в себе си най-малко пет ножа, в това число мачете и сабя, както по-малка сабя, револвер и пушка вид помпа.

След като бандата видяла своите цели, те извадили своите оръжия.
Кохорн почнал да стреля по жертвите, само че не уцелил.

Жертвите се пробвали да избягат, като се разбягали в разнообразни направления. Бандитите обаче настигнали 20-годишната си жертва, наръгали го осем пъти и го простреляли един път в задната му част.
Камали съумял да се качи в колата си и почнал да кара по посока на бандитите, с цел да се опита да ги изплаши.

Сензационно ВИДЕО сподели с какви невероятни оръжия минувачи са обезвредили касапина от Лондон бридж

Тогава обаче бандитите почнали да удрят по прозорците на колата му със своите оръжия. Тогава Камали излязъл от колата си и почнал да тича към фризьорски салон, само че бандитите го настигнали и го наръгали до гибел.

След това убийците избягали, връщайки се до паркираната кола, където сменили облеклата си и напуснали региона.

Главен контрольор Саймън Станком съобщи, че "обвиняемите са били толкоз обезверени да продължат своята междуквартална омраза, че бандата е атакувала с револвери и ножове пред натоварено кино и няколко ресторанта, цялостни с хора, в това число и деца, които са се забавлявали в петък вечер ".



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР