Притесненията от негативния имидж, който си спечели актьорът в последно

...
Притесненията от негативния имидж, който си спечели актьорът в последно
Коментари Харесай

Стоян Алексиев Набара Млада Мацка, Но След Няколко Месеца Съдбата Му Се Стовари Върху Главата! Тъжна Картинка!

Притесненията от отрицателния имидж, който си завоюва артистът напоследък обаче карали продуцентите са се цупят на кандидатурата му. Актьорът го закъса с финикийските знаци, откакто бе пенсиониран от Народния спектакъл „ Иван Вазов “ незабавно щом навърши нужната възраст – 66 години. Шефът на първата ни натрупа Мариус Донкин не пожела да разяснява действието, като се оправда с огромната си претовареност. За никого обаче не е загадка, че зад дейностите му прозира скандалното държание на Алексиев. Стоян бе сниман папараци да рови в гащите на младата актриса Ивана Бобойчева пред Народния спектакъл през лятото на предходната година.

Тогава шефът му Мариус Донкин изрази обществено отвращение от сътрудника и скандалното му държание. „ Не желая да разясня персоналната част от абсурда – всеки си носи отговорността пред фамилията и приятелите си. Но казусът би трябвало да бъде прегледан и от социална позиция. Специално артистите в нашия спектакъл би трябвало да бъдат образец за всички. В този смисъл няма по какъв начин да не съм наскърбен “, разяснява Донкин по адрес на звездата от „ Откраднат живот “.

След персонален диалог с Алексиев двамата стигнали до решението за пенсионирането на артиста. „ Продължавам да играя, несъмнено, на хонорар. Свободен актьор съм “, бе сбит Стоян Алексиев. Според сътрудниците му звездата от докторския сериал обаче бил съществено обезпокоен, защото няма непрекъснати приходи, а обслужва, с изключение на младата си държанка, и стабилен заем. Такъв е животът “, метафизичен изяснява Алексиев, който продължава да движи с Ивана Бобойчева, макар че е публично женен за брачната половинка си Надежда. Актьорът има четири деца и пет внучета, с които споделя, че е извънредно благополучен. А нищо чудно скоро да го забележим и в ролята на баща за следващ път.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР