Притеснението не е полезно, нито нужно. Но дори и да

...
Притеснението не е полезно, нито нужно. Но дори и да
Коментари Харесай

На първа среща с него? Просто се наслади на момента

Притеснението не е потребно, нито нужно. Но даже и да не желаеме да изпитваме това възприятие, от време на време не може да направляваме тялото и мозъка си.

Първата среща с мъж си е в действителност за терзание. Особено в случай че го харесваш и искаш и той да те хареса. Но не може да плануваш всяка една твоя дума или деяние. Мъжете харесват, когато дамата против тях е естествена и откровена. Без превземки, без да показва подправен облик.

Излез на среща с него. Облечи обичаната си рокля, гримирай се и просто се отпусни. Забавлявай се. Наслади се на момента с него. Представи си, че против теб стои най-хубавият ти другар. Или някой, който познаваш. Не го приемай като човек, от който би трябвало да се притесняваш. Защото не би трябвало.

Бъди себе си. Това е най-хубавият метод да се харесаш на него. А в случай че не му допадне същинския ти облик – не е бил твоят човек.

Не го мисли. Не планувай нищо. Колкото повече го правиш, толкоз по-голям е шансът да се изложиш пред него. Но и даже да стане по този начин, не е нещо съдбовно.

Забавлявай се. Сега ти е времето. Яж хубава храна. Пий отлежало вино. И се наслаждавай на компанията, която явно харесваш. Наслаждавай се на мъж до теб. С който си на първа среща. А първите срещи са толкоз сладки постоянно.

Ето какво би трябвало да направиш, когато излизаш с някой за първи път.

Просто го направи

Не мисли прекалено много и прекомерно дълго. Когато този, който харесваш те предложения на среща – просто приеми. Няма какво да губиш в случай че излезеш с него. Може единствено да спечелиш – него или опита, който ще ти донесе. Времето е скъпо и минава незабелязано. Прояви храброст и излез с този мъж. Подари си една хубава вечер в приятна компания. Заслужаваш го.

Не анализирай нищо

Позволи си лукса най-малко един път да не мислиш. Нито за решението ти, нито за следствията, нито за нищо. Не анализирай обстановката. Тя не е комплицирана. Харесваш мъж, с който ще излезеш на среща. Съвсем обикновено нещо, което вършат всички дами. Или се притесняваш да не се окаже някой сериен палач? Шегуваме се. Забавлявай се. И остави анализирането. Не имай огромни упования, само че и не подхождай отрицателно. Каквото би трябвало да става – ще стане. Just relax!

Нормално е да се притесняваш

Съвсем обикновено е, когато излезете, да се притесняваш и чувстваш несигурна. Все отново не го познаваш задоволително добре, а и фактът, че го харесваш способства още повече за терзанието ти. Може би ще се почувстваш по-добре в случай че схванеш, че той също се тормози от теб. Това до някаква степен би те успокоило, само че не разчитай на него. А на себе си. Бъди по-уверена и не забравяй да приказваш с него. Не поглеждай към телефона си нито за момент и не си оправяй непрекъснато косата. По този метод ще издадеш, че не се чувстваш несъмнено и добре и ще го обидиш. Спокойно, блага. Това е просто среща.

Контролирай упованията си

Знаеш, че огромните упования не са целесъобразни, тъй като постоянно след тях следват и доста разочарования. Да, излизаш с него на среща, само че това не значи, че нещата сред вас ще станат съществени. Нито пък, че ще е първата и последна среща. Никой не знае по какъв начин ще се развие обстановката и дали въобще ще си допаднете като характери. Но няма нищо в неприятно в това да опиташ. А в случай че стане – това е доста хубаво и за двама ви. Ако ли не – към този момент ще знаеш, че това не е твоят човек и ще схванеш какво искаш отсега нататък.

Границата е потребна

Границата е потребна и целесъобразна на първата среща. Има време за по-близки връзки, физически контакти и фамилиарност. Със сигурност няма да му направиш положително усещане в случай че още от първата ви намира се окажеш най-после в леглото му. Но в случай че той не ти прави никакви сходни подмятания, а си говорите неща, надалеч от половите такива, този човек не желае единствено да спи с теб. Внимателен е и желае да те опознае.

Не го притискай и не го карай да ти споделя всичко за себе си от първия път. Опознайте се последователно. А и по този начин ще имате мотиви за още срещи. Особено в случай че и двамата сте си допаднали и желаете още веднъж да прекарате малко време дружно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР