Притеснени сме от единия от вариантите за бюджет, в който

...
Притеснени сме от единия от вариантите за бюджет, в който
Коментари Харесай

Нинова: Притеснени сме от варианта за бюджет, в който се замразяват социални плащания

Притеснени сме от единия от разновидностите за бюджет, в който се замразяват обществени заплащания. За нас е извънредно значимо да има поддръжка за хората. Притеснени сме от обстоятелството, че служебният кабинет позволява това да не се случи. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия за България Корнелия Нинова преди чуването на финансовия министър в Народното събрание.

Третият претекст да желаеме това чуване е нашият сложен опит. В такава обстановка някои от парламентарните групи одобряват времето предизборно и стартират да наддават, сподели още тя.

" Нека не позволяваме да се постанова практиката на контактьори. Предложението на Борисов да има контактна група сред нас, служебния кабинет е президента, е недопустимо. "

Нека поговорим действително за нещата - без страховити прогнози. Да забележим какво действително можем да реализираме. За нас е значима обществената стратегия, за която сме пресметнали, че е сред 2 и 3 милиарда лв. и да се бюджетира действително, прикани Нинова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР