Притеснени от факта, че държавата учредява еднолично акционерно холдингово дружество

...
Притеснени от факта, че държавата учредява еднолично акционерно холдингово дружество
Коментари Харесай

Борисов и правителството унищожавали народа, Възраждане иска оставките им

Притеснени от обстоятелството, че страната учредява еднолично акционерно холдингово сдружение с държавно присъединяване " Български ВиК холдинг " ЕАД – София от " Възраждане " заподозряха ръководещите, че готвят приватизация на водопреносната мрежа и водоизточниците. Според ръководителя на " Възраждане " Костадин Костадинов е подозрително извънредно бързото реализиране на подобен огромен капиталов проект на страната за сливане на всички ВиК сдружения в страната в една държавна холдингова компания. " Държавата, която знаем, че е мудна и тромава, сподели, че не е проблем за по-малко от месец да се направи цялата процедура, да се приготвят документите и да се сътвори такава компания с големия бюджет от 1 милиард лв. ", уточни Костадинов. " Абсолютно невероятно е такава огромна сума да бъде извадена, в случай че преди този момент не е била планувана по някакъв метод ", уверен е той.
Правейки паралел със договорката за изтребителите, за която държавното управление актуализира бюджета, Костадинов означи, че в тази ситуация с ВиК холдинга, не се наложи актуализация, което съгласно него значи, че в проектите на държавното управление, явно тази холдингова държавна компания към този момент е участвала. " Когато нещо стартира да се окрупнява, то се прави с една единствена цел – с цел да се продаде след това ", предизвести Костадинов и напомни по какъв начин бяха продадени енергоразпределителните предприятия.
Костадинов изрази опасения, че в страната се приготвя африкански сюжет за водите – последователно пласиране освен на водопреносните мрежи, само че и на водоизточниците или отдаването им на концесии за дълъг период 30-35 години. " Отдаването на концесия или продаването на непозната компания ще значи заробване на нашия народ ", безапелационни са от " Възраждане " и оповестиха, че провеждат митинг пред Министерство на регионалното развитие идния понеделник, на който ще изискат оставката на министъра на районното развиване Петя Аврамова и на цялото държавно управление.
Коментирайки пожарния вид за превозване на вода за Перник от язовир " Белмекен ", Костадинов заяви, че съгласно калкулации на " Възраждане " действителната сума за построяването на тръбопровода не е 25 млн. лв., а 5 млн. лв. и попита: " Другите 20 кой ще ги открадне, тъй като е ясно, че ще се откраднат ".
" Ще желаеме и оставката на цялото държавно управление поради общия му неуспех в неговата политика и триумфа в провеждането на тази политика ", съобщи Костадинов и добави: " Не мислим, че политиката, която организира държавното управление на Бойко Борисов е низ от неточности и провали. Не. Не може да си толкоз тъп, че да правиш такива тотални неточности. Това е поредна, целеустремено и методично планувана и провеждана политика на заличаване на нашия народ ".
Българското население измира или емигрира с невиждани темпове, сигнализираха още представителите на " Възраждане ". Костадинов описа по какъв начин търсели информация, само че институциите криели данните и засяга здравното министерство и Национален статистически институт. " Винаги тази информация е била обществена, само че тази година информация нямаше ", показа той и заяви, че съгласно източници на " Възраждане ", предходната година са родени по-малко от 40 000 деца, а миналата година били родени 50 000. " Това е колосален спад. Такъв спад няма в Сирия, където има революция от 10 години, няма подобен спад в Либия, където също има години наред революция. Никъде няма такова нещо, каквото се случва в нашата страна ", разяснява Костадинов. Той заяви още, че предходната година страната ни е била напусната от 70 000 емигранти. " Общото понижение на популацията за предходната година е над 100 000 души – може би сред 120 и 150 000 ", уточни Костадинов и акцентира, че " толкоз са ни починалите в Първата и Втората международни войни, взети дружно ".
" Само за една година държавното управление на ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация прати на оня свят или изгони отвън страната горе долу толкоз души, колкото починаха в две международни войни от името на нашата страна, сражавайки се по фронтовете ", заключи водачът на " Възраждане ".
" Ето за какво, продължи той - нямаме различен избор, с изключение на да желаяме оставката на държавното управление, което ни унищожава и ни убива всеки ден – поради това, че краде водата ни, че източва язовирите ни, че изсече горите ни, че токсини въздуха ни, че токсини почвите, че продаде златните ни ресурси на безценица, поради това че унищожава страната ни и че заплашва съществуването на българския народ, поради това, че нарушава всички съществени права и свободи на нас жителите, а най- главното право, записано в Конституцията е да имаме заслужен живот ".
По думите на Костадинов голямата част от българското население се тресе от първичен, скотски боязън, натрапен от един зверски античовешки режим.
" На нас ни готвят един ужасяващ сюжет - ние сме към този момент по пързалката и това проличава най-вече по обезлюдяването на страната ", добави организационният секретар на " Възраждане " Николай Дренчев и уточни, че младежите са докарани до положение да не могат да се възпроизвеждат, да не могат раждат деца, да не могат да ги отглеждат, да не могат да ги възпитават. " Готвят ни закони за лишаване на децата – това, което трябваше да влезе от първи януари и с помощта на митингите се отсрочи с няколко месец ", сигнализира той, уверен, че ръководещите имат намерение да го вкарат по същия метод, по който го възнамеряваха. Според него " това е сюжет за нас ".
По думите му все по-малко хора са свободни и самостоятелни и сме в злополука.  " От върховете надолу всеки бизнес е притискан, доен, цеден и досега, в който е задоволително сладостен бива лишен, а в случай че не е задоволително сладостен - бива или доен по съответния метод или приключван ", добави Дренчев.
От " Възраждане " описаха, че алармирали в прокуратурата, че ГЕРБ получавали финансиране и логистична помощ от външни държавни фондации и разясниха, че в случай че се появи в този момент фондация и реши да финансира някоя партия в България това ще е проблем, стига партията да не се споделя ГЕРБ. " Ами в случай че се появи фондация Русия за  България, представяте ли си какъв писък ще настъпи измежду грантомотивираните медии, представяте ли си какво виене, какъв писък на умряло ще се разнесе ", добави Костадин Костадинов.
Той моли за закони за " дегербефикация " и в рецензиите си не подмина съдружния сътрудник. " Забелязвате ли по какъв начин се пробват да се скрият така наречен патриоти, изключително Вътрешна македонска революционна организация – държат се някак си на сенчица. Е, понякога хващат някой, вкарват го в ареста или в пандиза или кара мъртво пийнал с 1.5 промила, пък след това се оказва, че в действителност е 1.08 и така нататък, а действително тези хора употребяват ужасно доста власт ", разяснява Костадинов. " Бойко Борисов за положително или неприятно е с много необятен тил и всички удари се натрупат на него, а се не помни неговия мирен, бухнал добър съдружен сътрудник – индивидът с торбичката ", добави Костадинов.
За лустрация се разгласи още Костадинов: " Имаме потребност от лустрация на хората, взели участие в грабителството през последните 30 години ", а за решението на проблемите е безапелационен: " Решението на всички проблеми е в огледалото – вярата е в нас самите ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР