Притежателят на една от световните титли по бокс в тежка

...
Притежателят на една от световните титли по бокс в тежка
Коментари Харесай

Тайсън Фюри за Усик - Джошуа: И двамата бяха ужасни

Притежателят на една от международните трофеи по бокс в тежка категория Тайсън Фюри не пропусна да разяснява борбата сред Олександър Усик и Антъни Джошуа, в която двамата си оспорваха останалите четири пояса в категорията.

" Циганския крал ", който преди дни разгласи за повторно, че се отдръпва от бокса не остана по никакъв начин впечатлен от видяното по време на дуела в Саудитска Арабия и решително съобщи, че би могъл да се оправи в една вечер и с Усик, и с Джошуа.

" Да ви кажа почтено, и двамата бяха ужасни. Това беше може би най-лошият мач за купа в тежка категория, който в миналото съм гледал в живота си. Беше извънредно, стига. Бих унищожил и двамата в една и съща вечер. Извадете си чековата брошура, тъй като Циганският крал е тук, с цел да остане вечно ", показа Фюри в клип, който самият той разгласява в Туитър.

THE GYPSY KING IS HERE TO STAY!!!
— TYSON FURY (@Tyson_Fury)

След края на дуела сред Усик и Джошуа пък, от който за втори следващ път краен победител излезе украинецът, самият той изрази предпочитание в идващия си мач да се изправи точно против Тайсън Фюри, въпреки британецът да разгласи, че се отхвърля.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР