Притежателят на 51 % от акциите на Локо Пд -

...
Притежателят на 51 % от акциите на Локо Пд -
Коментари Харесай

Крушарски: В България като кажем, че в Искъра е паднало перо, в съседното село казват, че гъска се е удавила

Притежателят на 51 % от акциите на Локо Пд - Христо Крушарски - показа пред " Мач Телеграф " мнението си за скандалните разкрития на Павел Колев след мача с Левски (3:0). Той съобщи, че няма да одобри оставката на изпълнителния шеф, в случай че такава бъде подадена. Така той би контра на другия акционер - Адам Сотков, който сподели, че чака в понеделник оставката на Павел Колев. Крушарски е безапелационен, че Локо (Пд) ще продължи да съществува.

" Не се греша в сметките, тъй като не ги виждам и не ги докосвам. Аз моите задължения ги извършвам. Ще чуя Павел Колев, с цел да показа какво е ситуацията. Най-добре да седнем тримата с него и Адам Сотков и да приказваме. Чрез медиите да си оправяме ситуацията няма да стане. Не е вярно. Не бива да си решаваме въпросите и да си насочваме предложения през медиите. Не бива да си вадим кирливите ризи, тъй като не е готино. Павел има нещо поради очевидно, с цел да излезе и да го каже. Той не е от ревливите. Такова усещане ми е направил от времето, в което го познавам. Работи добре. За мен нещо е станало. Пише се, че аз се боря за власт. Боже мой, Боже мой... Аз власт имам, колкото си желая и не се боря за такава. Ще разуча нещата. Ако моят сътрудник има предпочитание да се срещнем и да си поговорим, ще го създадем. Нямам нищо срещу! Това дали ще взема напълно акциите на Локо Пд си е диалог на четири очи сред нас. Когато се случи нещо, ще го разберете. Аз нито се боря за властта, нито за акциите. Аз се боря Локо Пд да бъде номер 1″, съобщи той.

" Кой ги приказва тия работи, че има 2 милиона и половина задължения... Това е човек, който очевидно е доста движимост в клуба. В България като кажем, че в Искъра е паднало перо, в прилежащото село споделят, че гъска се е удавила. Ние сме царе на тия приказки. Уникални сме! Ще се чуя с Колев. За мен той би трябвало да си прави работата. Трябва да седнем и да се разберем, а не да шумим доста. Не знам да има забавени заплащания. От моя страна всичко е изчистено. Каквото съм поел като ангажимент съм го преизчистил даже. Направил съм няколко стъпки напред и очаквам да се забележим и да поговорим. Трябва успокоение, тишина и топла храна. Клубът го е имало и ще го има! Ще се решат нещата на масата, а не посредством медиите. Ако Павел Колев си подаде оставката, тя няма да бъде призната. Няма да я приема! За мен той би трябвало да си прави работата, както го е правил до този миг. Да си гледат нещата с Илко Пиргов и да си вършат селекции. Чувам, че закъсняваме със зимната подготовка. Ами като е зимна подготовката ще се приготвяме в зимни условия. Слагаме шубите и ще упражняваме на сняг. Това не е покруса. Левски през 1967-ма година по какъв начин се е подготвял. Да, в този момент не е 67-ма година, само че дупе знае и 2, и 200″, съобщи той.
 Миньор (Перник): Не изискуем пари на Локо (Пловдив), Павел Колев е бил подведен
Миньор (Перник): Не изискуем пари на Локо (Пловдив), Павел Колев е бил подведен

Ето позицията на перничани
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР