Притежателите на мобилните телефони на Huawei Technologies за първи път

...
Притежателите на мобилните телефони на Huawei Technologies за първи път
Коментари Харесай

Huawei дава лесен достъп до Bitcoin

Притежателите на мобилните телефони на Huawei Technologies за първи път ще могат да изтеглят Bitcoin портфейли на своите устройства, оповестява Bloomberg.

Китайската компания, която е третият максимален производител на телефони в света, пуска Bitcoin портфейла на BTC.com в своята онлайн платформа AppGallery. Портфейлът на BTC.com ще бъде първото приложение за криптовалута, предлагано от Huawei.

 Притежателите на смарт телефони Huawei ще могат да изтеглят Bitcoin портфейли
Източник:

Притежателите на смарт телефони Huawei ще могат да изтеглят Bitcoin портфейли

AppGallery ще бъде авансово конфигурирана на всички нови Huawei и Honor телефони и ще бъде пусната на по-стари устройства през идващите месеци, разгласи Алехандро де ла Торе, вицепрезидент за бизнес интервенциите на BTC.com.

Този ход евентуално ще има най-голямо въздействие на китайския пазар, където Huawei е най-големият продавач на мобилни телефони. Китай бе същински парадайс за криптовалутите, само че управляващите се намесиха и постановиха тежки регулации.

 Китай стартира да затваря тържищата за Bitcoin
Китай стартира да затваря тържищата за Bitcoin

Първи стопират платформите за търговия в Пекин и Шанхай

Правителството блокира Гугъл Play Store на Android и някои секции от iTunes на Apple, ограничавайки достъпа до приложения като BTC.com. Макар че управляващите в Пекин затвориха платформите за търговия с криптовалута и не разрешиха първичните оферти за монети, китайците към момента имат право да имат виртуални валути.

" Това е добра опция за включване в китайския пазар. Използването на безкасови заплащания с приложения е доста огромен бизнес. Там липсва обичайна банкова система, тъй че има положителни предпоставки за напредък на разплащанията в криптовалути ", съобщи де ла Торе пред Bloomberg.

 Китай стартира атака против
Китай стартира атака против " копачите " на bitcoin

Страната цели изцяло прекъсване на активността им

BTC.com, която управлява и най-големия басейн за копаене Bitcoin в света, е благосъстоятелност на производителя на минния хардуер Bitmain Technologies. Huawei обмисля създаването на мобилен телефон, който да употребява основани на блокчейн приложения, оповестиха от Bloomberg през март.

" От нашата лидерска позиция в Китай, пионер в мобилните заплащания, чакаме в близко бъдеще да забележим голям растеж в навиците за потребление на услугата в международен мащаб ", сподели в изказване Хайме Гонсало, вицепрезидент на мобилните услуги на Huawei.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР