Притежателите на франчайз правата за България на американската верига за

...
Притежателите на франчайз правата за България на американската верига за
Коментари Харесай

Веригата Domino’s Pizza се разраства към Пловдив, Варна, Бургас и Белград

Притежателите на франчайз правата за България на американската верига за продажба и доставка на пици Domino’s ще открият до година 8 нови обекта в страната. Те уголемяват бизнеса си и към Сърбия като възнамеряват да открият два обекта в Белград до края на годината.

" Опитът от към този момент 7 години на българския пазар ни прави уверени да разтеглим своята активност и да достигнем непознати пазари, доказвайки, че качеството ни на работа на локално равнище ще способства за нашето развиване ", съобщи Никола Николов, притежател и шеф в Domino’s България. Той добави, че България е един от водачите по качество в цялата франчайз система на Domino’s.

През предходната година оборотът на компанията е 33.3 млн. лева, а облагата - 665 хиляди лева През 2018 година броят пицарии ще доближи 24, откакто следва да бъдат отворени 4 обекта в Пловдив, 2 в София и по един в два нови за сдружението града – Варна и Бургас. Служителите към този момент са 823, а междинният брой поръчки дневно на обект е 450.

Собственици на компанията са Лазгин Маджид с 61.5% и Никола Николов с 38.5%.

Близо 85% от приходите са от доставки като междинната дълготрайност за изчакване на поръчка е към 30 минути. Това се дължи на личната логистична мрежа, която компанията е построила. През 2014 година България повежда класацията в международен мащаб като страна със приблизително най-вече поръчки на ресторант, заяви финансовият шеф Емануела Николова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР