Притежателите на FLOKI токена в момента изпитват положителна инерция, като

...
Притежателите на FLOKI токена в момента изпитват положителна инерция, като
Коментари Харесай

Меме криптовалута може да скочи с 50%, продължавайки серията от печалби

Притежателите на FLOKI токена сега изпитват позитивна инерция, като последните данни сочат постоянна възходяща траектория на цената му.

Сближаването на пазарните настройки и данните от веригата показва завладяваща картина за представянето на цената на FLOKI.

Възможно ли е тази инерция да тласне FLOKI към амбициозната цел от $0.0003?

Броят на печелившите притежатели на FLOKI се усилва, като в границите на един ден се следи удивително нарастване – от 30% на 94% и постигане на съвсем 70,000 печеливши адреса на 27 февруари. Тази цифра остава постоянна от предходната седмица насам, което допуска, че притежателите не желаят да се освободят от своите активи. Устойчивият висок % на печеливши притежатели нормално е сигнал за нараснало доверие измежду потребителите.

Последният случай, в който процентът на печелившите притежатели на FLOKI доближи такива висоти, беше преди повече от година, на 16 февруари 2023 година Тези сегашни пазарни условия биха могли да значат бича наклонност, отразяваща възходящия оптимизъм измежду вложителите. Все отново си коства да се означи, че някои притежатели може да обмислят продажбата на своите активи, което може да провокира всеобщи продажби.

Нива за наблюдаване

Внезапното повишаване на продажбената интензивност може да окаже напън за намаление на цената на FLOKI, което евентуално да докара до промяна или спад на пазара. Понастоящем цената на FLOKI остава доста над 14-периодната пълзяща междинна стойност, което ускорява бичата вероятност за нейната траектория.

Задържането на тази позиция над откритото равнище на поддръжка при $0.0001644 би могло да проправи пътя за повишаване до $0.0003. Заслужава да се означи също по този начин, че измежду меме монетите FLOKI към момента изостава от PEPE и WIF по растеж от началото на годината, което допуска евентуално прекачване на средства от тези монети към FLOKI.

Подобно възходящо придвижване би представлявало забележителна евентуална облага, отбелязвайки почти 44% нарастване от настоящата ѝ цена. От решаващо значение е вложителите да бъдат бдителни по отношение на евентуални пазарни спадове; пробив на сериозното равнище на поддръжка при $0.0001644 би могъл да подкопае преобладаващите бичи настроения, като евентуално пренасочи цената на FLOKI към по-ниска цел, евентуално към $0.0001322.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР