Пристрастяващата любов според специалистите се отнася до тип връзка, която

...
Пристрастяващата любов според специалистите се отнася до тип връзка, която
Коментари Харесай

Може ли любовта да се превърне в зависимост?

Пристрастяващата обич съгласно експертите се отнася до вид връзка, която се характеризира като егоистична, подвластна и поразителна и която изисква непрекъснато внимание.

Самотата не е положение, което нормално се прави оценка. Да отидеш на кино самичък или да останеш самичък у дома в петък вечер наподобява неуместно във времена на Фейсбук и други обществени мрежи. Но когато самотата ни плаши до степен да я заобикаляме, когато е допустимо, можем да скрием сериозен проблем със зависимостта. Защото когато се прекрачат някои граници, една обич в действителност може да се трансформира според.
7 знака, които издават, че той в никакъв случай не ви е обичал
Седем явни признака демонстрират безразличието на мъжа до вас и издават, че той в никакъв случай не ви обичал. Ето кои са те. 1. Той отхвърля да...
Прочети повече
По същия метод в сантименталните връзки невъзможността да живеете без сътрудник дълго време, заради стичане на някакви непредвидени условия, може да се трансформира в разстройство на сантиментална взаимозависимост или любовна взаимозависимост.

Както всяка друга взаимозависимост, главните характерности на този вид разстройство са загубата на надзор върху държанието ни както физически, по този начин и психически. 

Психолозите дефинират човек, привързан към любовта, като човек, извънредно подвластен от своя сътрудник, който би трябвало да управлява връзката си когато и да е и който е изгубил способността да толерира характерността и пространството на другия. Това значи, че този вид хора даже не могат да одобряват колегата им да върви на работа или на вечеря с неговите другари и сътрудници, защото страдат от краткотрайната разлъка с другия човек.

Защо се случва това? Какви са аргументите, които могат да ни доведат до това състояние?
Зодиите, на които им следва да срещнат сродната си душа
Близнаци Всички фантазии за персоналния ви живот стоят против вас. Съсредоточете се върху личната си естетика и фантазиите ви ще стартират да с...
Прочети повече
Подобно на хората, които се пристрастяват към опиатите, алкохола или хазарта, човек може да се пристрасти към любовта, тъй като му липсва самочувствие, тъй като не знае по какъв начин да бъде в контакт със себе си и тъй като има потребност от различен с цел да се дефинира. Такъв човек изпитва възприятие на психическа, физическа и прочувствена празнина - изясняват психолози

Както всяка друга взаимозависимост, сантименталната взаимозависимост би трябвало да се лекува от експерт, който може да ни помогне да открием аргументите за казуса и да намерим решения на казуса. Трябва да сме подготвени да се надигнем и пред обстановка, в която към този момент нямаме сътрудник до себе си.

Всеки случай е друг и комплициран, само че има ли сходен модел, с който да идентифицираме дали сме пристрастени към любовта? Търсенето на връзки в които се изисква непрекъснато да сте покрай другия човек, приемането на контролиращи настройки (тайно да проверявате мобилния на колегата си или даже да го локализирате), може да се трансформира в пристрастяване към любовта с прекалено ревностно държание.

Една от най-сложните елементи за хората, които страдат от това разстройство, е раздялата. В началото е належащо да преминете през естествен стадий на тъга и лека-полека да запълните празните пространства с възнаграждаващи действия и време за самите вас, с цел да се почувствате подготвени за нови провокации.
Любов вечно или бракоразвод: По какъв брой брака има всяка зодия?
Поговорката, че бракът е за цялостен живот, в последните десетилетия загуби актуалността си. Според астролозите склонността на сътрудниците д...
Прочети повече
Относно бъдещите връзки, които ще създадете, значимо е да запомните, че в една връзка не би трябвало да пренебрегвате други значими области от живота като другари, семейство и персонално време. Уважавайте личното си " Аз ".

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР