Пристигането в Гьозпете на централния защитник на ЦСКА 1948 (София)

...
Пристигането в Гьозпете на централния защитник на ЦСКА 1948 (София)
Коментари Харесай

В Турция: Гьозпете се разбра с ЦСКА 1948 за Елитон

Пристигането в Гьозпете на централния бранител на ЦСКА 1948 (София) Елитон може да се счита за съвсем несъмнено, което значи овакантяване на Атънч Нукан, който има същите характерности, написа haberglobal.com.tr.

Гьозпете, който завърши първата част от сезона във второто равнище на турския футбол Първа лига, стартира да работи върху укрепването на тима си доста интензивно. Българският старши треньор на отбора Станимир Стоилов дефинира защитната линия като първа цел.

" Гьозтепе взе ограничения, когато българският треньор изиска висок бранител с ляв крайник и сложи на дневен ред Елитон, който игра за ЦСКА 1948. Докато тимът на Измир се свърза с играча и клуба му и реализира кардинално съглашение, публични стъпки се чака да бъдат подхванати след разискване на окончателните детайлности сред двете страни ", написа изданието.

Снажният защитник на тима от Бистрица преди този момент е играл за Фигейрензе, Санто Андре, АБС Натал и Спортинг Ковиля в кариерата си.От друга страна, след този трансфер, Гьозтепе най-вероятно ще се раздели с Атънч Нукан, който има сходни характерности в тима.

Това за момента не се приема добре от последователите на тима от Измир, които се чудят за какво Атънч би трябвало да бъде освободен или продаден. На първо място той играе към този момент четири и половина сезона в клуба и почитателите го дефинират като един от най-лоялните играчи. Той е на 30 години, т.е единствено с две години по-възрастен от Елитон, а и има  опит в турското състезание, приказва езика и няма потребност от акомодация. Други почитатели пък не одобряват, че отбраната е най-належаща за поддръжка поради положителните резултати. Трети пък виждат отвън футболни аргументи за договорката.

Освен Елитон, Гьозтепе съвсем несъмнено ще укрепи и офанзивата си. Вестник gazeteyenigun.com.tr твърди, че ще бъде добит 27-годишният Умут Бозок, който сега играе за Трабзонспор. Той в последно време загуби титулярното си място и въпросът е дали ще бъде преотстъпен или продаден на Гьозтепе. Бозок е роден във Франция и там е минал образование в школите на локални клубове. В клуба са се спрели на този футболист, откакто са прегледали преди този момент в детайли шампионатите на България и Казахстан за укрепване в предни позиции, написа още медията.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР