Пристигането на Арда Туран в Турция предизвика сериозен интерес от

...
Пристигането на Арда Туран в Турция предизвика сериозен интерес от
Коментари Харесай

Сблъсъци и сълзотворен газ – така посрещнаха Туран в Турция

Пристигането на Арда Туран в Турция провокира сериозен интерес от страна на почитателите, само че това докара и до вълнения на летище „ Ататюрк “, написа испанското издание Mundo deportivo. Сблъсъци сред ентусиастите и полицията, както и използването на сълзотворен газ от органите на ред белязаха събитието.

Сериозна група правилни последователи бе пристигнала, с цел да приветства с „ добре пристигнал “ някогашния състезател на Барселона, който ще играе чартърен в Истанбул Бешакшехир. Феновете възпламениха факли на терминала, което незабавно провокира намесата на представителите на полицията. Последваха нелицеприятни подиуми, а с цел да бъдат успокоени пристрастеностите, способените органи пуснаха и сълзотворен газ.

„ Ние не сме терористи, единствено сме почитатели на футбола “, викаше част от събралото се голям брой.

От Mundo deportivo означават, че почитателите в Турция, известни със своя пристрастеност по футбола, постоянно провеждат сходни посрещания на спортни звезди от международен сан.



Същевременно Туран дойде елегантно облечен и мина с полицейска защита, с цел да стигне до чакащите го представители на медиите. 30-годишният футболист театралничи за фотоси и с почитатели.

Припомняме, че Барса и Бешакшехир се схванаха за наем на халфа до юни 2020 година.



Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР