Присила Пресли разкри, че покойната й дъщеря Лиза Мари й

...
Присила Пресли разкри, че покойната й дъщеря Лиза Мари й
Коментари Харесай

Присила Пресли проговори за смъртта на Лиза Мари и за войната за наследството й

Присила Пресли разкри, че починалата й щерка Лиза Мари й се е оплакала от доста мощни болки в стомаха, единствено дни преди трагичната си гибел.

Припомняме, че Лиза Мари умря на 12 януари 2023 година, на 54 години, от задръстване на тънките вътрешности, породено от интервенция за намаляване. Освен това от аутопсията стана ясно, че в кръвта й са били открити и опиоиди.

Присила признава, че е усещала, че нещо с щерка й не е наред в дните преди съдбовната й гибел. Още повече, че двете, в компанията на внучка й Райли, се появиха на аления килим на премиите " Златен глобус ", на който Лиза Мари очевидно не изглеждаше добре.

Два дни след последната им среща в прочут ресторант, където дъщерята на починалия Елвис споделила за здравословните си проблеми, Присила получила телефонно позвъняване от някогашния си шурей Дани Киоу, който й споделил, че Лиза е колабирала и е била превозена в болница.

 

Присила Пресли с щерка си Лиза Мари и внучките си
Снимка: Getty Images
 

" Веднага се качих в колата, само че когато дойдох в болничното заведение, тя към този момент си беше отишла. Все още не мога да го осъзная. Не го поисквам на никоя майка ", споделя Присила в изявление за " The Hollywood Reporter ".

Малко след гибелта на Лиза Мари в медиите излезе новината, че майка й е подала тъжба в съда, с която оспорва наследството й, съгласно което децата й ще бъдат нейни наследници, а не тя. Действията й провокирали гнева на внучка й Райли, която не можела да повярва, че в този толкоз тежък за цялото семейство миг баба й мисли за пари и имущество.

Наскоро стана ясно, че двете страни са подписали съглашение, съгласно което Присила получава еднократно сумата от 1,4 млн. $, както и неразкрита регулярна сума, която да й бъде изплащана всеки месец през идващите 10 години.

Вдовицата на Елвис обаче отхвърля да е имала омраза с внучката си и споделя, че няма нищо общо с подадената тъжба, оспорваща наследството. Направили го юристите й, които тя към този момент уволнила.

 

 

" Аз подадох молба, с която да се разрешат всички евентуални недоразумения към тълкуването на наследството. Моята внучка, посредством личния си юрист, дружно с моя екип, работиха старателно и неуморно, с цел да разгадаем всички недоразумения като семейство ", споделя Присила.

Тя е безапелационна, че Райли е най-правилният човек, който би трябвало да получи наследството на майка си и че двете са в прелестни връзки, макар писанията в медиите.

Съвсем скоро пък на екрана ще излезе документален филм " Присила ", режисиран от София Копола. Той ще споделя за живота на Присила и Елвис Пресли, който е основан на автобиографията на вдовицата му.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР