Прищина. Посолството на САЩ в Прищина е получило уведомление от

...
Прищина. Посолството на САЩ в Прищина е получило уведомление от
Коментари Харесай

„Република“ : САЩ са предупредили за опасност от терористични актове в Косово

Прищина. Посолството на Съединени американски щати в Прищина е получило съобщение от Държавния департамент във Вашингтон, че „ терористични групи не престават да възнамеряват вероятни офанзиви в Балканския район “. Посолството получи уведомлението на 22 ноември и, както се показва, са вероятни набези в Косово, написа македонското електронно издание “Република “ .

Международните институции в Косово предизвестиха чиновниците си да заобикалят места, където се събират доста хора и огромни търговски центрове в Косово.

Интересното е, че това предизвестие е пристигнало няколко дни преди въоръжената офанзива в Глоджан, когато в петък вечерта бяха убити трима души в учебен рейс.

„ Терористични групи не престават да възнамеряват вероятни офанзиви в Балканския район, в това число Косово. Терористите могат да нападат без предизвестие, насочвайки се към туристически обекти, търговски центрове, пазари / търговски центрове, структури на локалното ръководство, хотели, клубове, заведения за хранене, места за поклонение, паркове, огромни спортни и културни събития, просветителни институции, летища и други публични места. “, показва американското посолство в Косово.

Мисията на ОССЕ в Косово и Метохия прикани чиновниците да бъдат бдителни и предложи огромните търговски центрове да не се посещават до 30 ноември.

Някои интернационалните организации поучават чиновниците си за възможна офанзива против огромни търговски центрове като Albi Mall и други в Урошевац.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР