Пришиването на нас консерваторите в Европа към т.н. националисти е

...
Пришиването на нас консерваторите в Европа към т.н. националисти е
Коментари Харесай

Бареков направи обръщение към всички граждани с консервативни убеждения


Пришиването на нас консерваторите в Европа към тъй наречените националисти е явно интензивно мероприятие на кръга “Сорос”, който вижда в консервативната вълна главния си зложелател. Т.н нова вълна няма нищо общо с консерватизма, тъй като там главните парични потоци идват от Москва. Пример за това е казусът “Щрахе”, партията на Марешки и някои български политици, които се вършат на по-големи войводи от Филип Тотю и Панайот Хитов.

Консерватизмът в история на европейската политика е политическата теория, която слага основите на държавността, нацията и християнските полезности в европейската цивилизация. Движение “Презареди България” е първата законно приета в Европа консервативна българска партия. Ние сме наследници на първата Консервативна партия в България, основана по времето на Търновската конституция и политически наследници на доктор Константин Стоилов, създател и водач на консервативната Народна партия.

Движение “Презареди България” е против корупцията и против олигархията, тъй като се основава на надълбоко консервативните полезности на българското общество, което съумя да победи турското иго и да възроди българската страна в края на 19 в.

Като член на Бюрото на ЕКР и техен зам.-председател не желая да употребявам езика на омразата и отрицанието, желая да приказвам положително.

Кои са преимуществата и заслугите на консерваторите?

Българските консерватори в лицето на Движение „ Презареди България” имат общ език с консерватори както от цяла Европа, по този начин и от Азия, и с консерваторите от републиканската партия на Доналд Тръмп. За нас уравновесените връзки са от извънредно значение в многополюсния свят, в който Азия, Индия, Китай, Япония, Съединени американски щати, Русия, Англия и Германия са в основата на възходящо и прогресивно развиване на международната стопанска система и международните връзки. Аз съм единственият български евродепутат, одобряван на най-високо равнище 10 пъти в Белия дом и американския Конгрес и Сенат. Движение „ Презареди Бълагрия” бе уредник на последната конференция на европейските консерватори в София със специфичен посетител Ян Захрадил - водещ претендент за ръководител на Европейската комисия. По моя покана пък управлението на европейските консерватори имаше десетки срещи в София с премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев.

За нас благоденствието на обособените жители и фамилията е най-важно. Без благоденстващи жители и грижа за фамилията едно общество не е способно да взима решения.

Моята поддръжка за Пакета “Мобилност”, който подсигурява европейско възнаграждение за българските наемни служащи, беше посрещната с недоумение от моите неолиберални съперници. Причина е пределно ясно - в България неолибералните олигархични кръгове разчитат на подвластното и оскъдно българско общество, с цел да може да му предлага като панацея своите псевдопрогресиращи тези.

Ако зададем въпроса дали българските олигарси от Капитал могат да опишат за произхода на своите средства и какво мислят за грабежа по време приватизацията преди 20 години, те ще се опитат да ни запушат устата с неспособното ни правораздаване.

В Екологичен потенциал пред очите на Юнкер и Борисов повдигнах въпроса заслужено ли е правораздаването на една европейска страна, което разрешава олигархията в тази страна в лицето на Иво Прокопиев, Сашо Дончев и Огнян Донев да заграбят милиарди от държавните парцели и да не заплатят даже налозите си.

В умозаключение желая да споделя, че колаборацията на десницата (ГЕРБ, Движение Презареди България и СДС) с крайни националисти, както в Австрия, по този начин и в България, ще даде неприятен резултат. Проблемът не е единствено в търсенето на парични източници на финансиране от страна на новите популистки придвижвания, главният проблем идва от фундаменталния разлом в полезностите. За разлика от псевдолибералите, които разчитат главно на своя корпоративен избор, ние, същинските консерватори, разчитаме на постоянна обществена среда.

В листата на Движение “Презареди България” сме многодетни глави на фамилии, които желаят страната и системата да подсигуряват спокойна и сигурна среда за всяко едно българско семейство. Спазване на законите не е проблем на бедните хора, проблем е тогава, когато олигарсите прекрачват границата и крадат от публичния запас. Правосъдие в действителност за всеки, обществен разцвет за всяко семейство и обективни минимални приходи за всеки образова член.

Джендър идеологията може да проникне единствено в небогати и заболели общества, които са податливи на всевъзможни вируси. Традиционна консервативна партия, въпреки и млада като Движение “Презареди България”, приета от Алианса на европейските консерватори, може да подсигурява дълготрайно участие на България в Европейски Съюз и изгодите от това за всеки обособен български жител. След абсурда с партийните дотации, от който стана ясно, че народът заплаща на политическите партии даже когато гласоподава срещу тях, стана ясно, че Движение Презареди България е единствената партия, която без да употребява богатствата на публичния запас, е защитавала ползите на българското общество в Европа.

Като Ваш представител в Екологичен потенциал се преборих за поддръжката на българския народен интерес. На 26-и май с номер 26 всички ние може да ударим псевдолибералната мафия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР