Присъствието на „Възраждане“ в парламента е логическата развръзка на една

...
Присъствието на „Възраждане“ в парламента е логическата развръзка на една
Коментари Харесай

Зам.-председателят на НС Цончо Ганев: Започваме да се борим за премахването на зеления сертификат


Присъствието на „ Възраждане “ в Народното събрание е логическата развръзка на една 8-годишна битка. Това, което се случва след изборите има своето разумно пояснение. Хората не имат вяра, че думите ще се трансфорат в дейности. Ние от „ Възраждане “ вършим това, което сме дали обещание на хората. Това съобщи новоизбраният за заместник-председател на Народното събрание от „ Възраждане “ Цончо Ганев в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Аз съм един от учредителите на " Възраждане ", стартира той.

„ Това с което ще стартираме е да се борим за унищожаване на зеления документ. Статистиката демонстрира, че страните с висок % имунизирани, в този момент са в цялостен локдаун. Да ни затворят по къщите ни - това ли желаеме? Ако това се случи, ще реагираме. В момента децата ни са лимитирани да вървят на учебно заведение. Нямаме гратис обучение, което е обезпечено по Конституция. Тестовете демонстрират, че при 98% от тях няма COVID-19 “, уточни Ганев.

„ Аз не съм имунизиран, нямам зелен документ. Ако имах, нямаше да го употребявам. Преболедувал съм два пъти. Това не е редно, не е морално и не е почтено по отношение на всички нас. Възраждане не сме антиваксъри. Ние и фамилиите ни са имунизирани съгласно имунизационния календар на страната. Сега ни се постанова силово една незнайна субстанция “, счита представителят на „ Възраждане “.



„ Зелената договорка е насмешка с нас като народ. Тази стратегия се обвързвана със затварянето на ТЕЦ-овете ни “, още Цончо Ганев.

„ Влизайки в еврозоната ние губим валутния си ръб. Ще следим дълговата серпантина, която гледахме в Гърция “, предизвести той.

„ По отношение на екологията, ние сме за построяването на новата електроцентрала. Ние сме и против внасянето на отпадък и горенето му “, сподели още зам.-председателят на Народно събрание.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР