Присъствието на принц Хари ще бъде почти незабележимо на коронацията

...
Присъствието на принц Хари ще бъде почти незабележимо на коронацията
Коментари Харесай

Край на мистерията: Принц Хари ще стои в ъгъла и ще си тръгне като призрак от коронацията

Присъствието на принц Хари ще бъде съвсем незабележимо на коронацията на крал Чарлз III. Херцогът на Съсекс, който изправи на нокти уредниците на събитието, като удостовери наличието си дни след крайния период, ще кацне в Лондон малко преди началото на церемонията и ще си тръгне в секундата, в която завърши. Като същински фантом. 

Основната причина, поради която той съумя да провокира напрежение с мълчанието си, откакто получи поканата, беше че би трябвало да бъде планувано място за него. И въпреки да беше известно, че Хари няма място на балкона на Бъкингамския замък нито при останалите работещи членове на кралската фамилия, уредниците трябваше да създадат всичко допустимо, с цел да бъде избегнат контакт сред него и принц Уилям. 

 принц хари

Вече и тази тайнственост е позволена - принц Хари ще стои 10 реда по-назад от кралското семейство, безусловно в ъгъла, защото е декларирал, че ще си тръгне от коронацията незабавно след формалната гала. 

Преди седмици се заприказва, че може би историческото събитие ще бъде късмет Уилям и по-малкият му брат да поговорят, още повече че отсъствието на Меган би основало по-благоприятни условия за помиряване сред двамата, само че кралски специалисти са безапелационни, че и този път помирение посред им няма да има. Няма да има никаква опция откъм време, защото принц Хари ще си тръгне мигновено и ще се качи на самолета за Съединени американски щати, с цел да не пропусне рождения ден на сина си Арчи.

 

Макар и мястото, което ще заеме херцогът на Съсекс да наподобява маловажно, главната причина за него е той да не си тръгне с бърза крачка от първите редове. Но не е загадка, че Хари не таи вяра, че ще беседва с брат си, снаха си, татко си или мащехата си. Експертите са сигурни, че той ще получи студено отношение от роднините си и ще бъде сложен ден за него. 

" Херцогът на Съсекс ще пристигна, единствено с цел да регистрира наличието си. Той не желае да бъде на коронацията, само че знае, че Чарлз желае да бъде там ", споделя създателят Пол Бърел. 

 крал чарлз трети

През последните дни се появиха и спекулации поради отхвърли на Меган да участва на коронацията, съгласно които тя към момента е афектирана на Негово Величество. Говори се, че преди 2 години тя му е изпратила писмо, с което е изявила предпочитание да обясни обвиняването си в расизъм към фамилията, само че останала без отговор. Говорителят на Меган и Хари обаче изрично отхвърли тази информация и единствената причина тя да остане в Съединени американски щати, е с цел да бъде със сина си Арчи и щерка си Лилибет. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР