Присъединяването към главозамайващия набор от помощ за отслабване е приложение,

...
Присъединяването към главозамайващия набор от помощ за отслабване е приложение,
Коментари Харесай

Задвижвано от изкуствен интелект приложение може да ви каже колко калории има в храната ви - всичко от едно изображение

Присъединяването към главозамайващия набор от помощ за намаляване е приложение, което твърди, че пресмята броя на калориите в храната - от една една фотография.

Нова версия на HealthifyMe, която би трябвало да бъде пусната в Обединеното кралство през идващите дни, ще включва функционалност, наречена Snap 2.0, която употребява изкуствен интелект (AI), с цел да генерира хранителна разбивка на потребителите храна от потреблението на една фотография. След това потребителите могат да поправят резултатите, в случай че приложението е погрешно във връзка с съставна част или размер на порция. С течение на времето приложението става по-добро в разпознаването на това, което се яде въз основа на личните привички на потребителя.

„ Той може да разпознае повече от милион храни от един удар и превъзхожда ChatGPT при разпознаването на храни “, сподели Тушар Вашишт, създател и основен изпълнителен шеф на Healthify, пред MailOnline. Той сподели, че има вяра, че приложението е към 90% тъкмо и че ChatGPT може да открие с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР