Присъединяваме се към правителството на Република България и другите наши

...
Присъединяваме се към правителството на Република България и другите наши
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в София: Остро осъждаме решението на президента Путин срещу суверенитета на Украйна

„ Присъединяваме се към държавното управление на Република България и другите наши съдружници като остро осъждаме решението на президента Путин да признае по този начин наречените „ Донецка и Луганска национални републики “ за „ самостоятелни “. Това оповестиха от посолството на Съединени американски щати в София.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 580
„ Това решение съставлява безусловно отменяне на уговорките на Русия по Минските съглашения, директно опонира на декларирания ангажимент на Русия към дипломатическо решение и е открита офанзива против суверенитета и териториалната целокупност на Украйна ”, се отбелязва в позицията.


Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 580  Чехия може да разположи свои военнослужещи в Словакия или Румъния Чехия може да разположи свои военнослужещи в Словакия или Румъния  Не се чака глобите на Европейски Съюз против Русия да обиден президента Путин Не се чака глобите на Европейски Съюз против Русия да обиден президента Путин  Германия може да изпрати повече свои войски в Литва Германия може да изпрати повече свои войски в Литва
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР