Присъединяваме се към колегите от ДБ по темата с плочата

...
Присъединяваме се към колегите от ДБ по темата с плочата
Коментари Харесай

ГЕРБ поиска да се премахне плочата на паметника на Съветската армия

Присъединяваме се към сътрудниците от Демократична България по тематиката с плочата на паметника на Съветската войска - плочата да бъде отстранена . Нека Столична община да изиска премахването на тази плоча, самата дума вандалски акт несъмнено е подобен по смисъла на закона. Но за нещо толкоз вярно, трябвало е да бъде отстранена още при започване на войната , съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи БГНЕС.

Войната в Украйна е варварска експанзия, не е освободителна война по тази причина всички бързи ограничения от страна на регионалния шеф. Не може в тази експанзия клане да заемаме сходна позиция както преди една година, в този момент би трябвало да сме ясни. Захариева е в Киев дружно с политици от 13 европейски страни във връзка годишнината от войната, заяви Борисов.

за еврозоната, Томислав Дончев от ГЕРБ съобщи, че още преди година задно с специалисти от ГЕРБ са коментирали, че най-големият камшик, който ще бръкне в джобовете на хората е инфлацията. Още тогава коментирахме, че инфлацията ще е най-голямата спънка за приемането ни в еврозоната, уточни Томислав Дончев.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР